Update van mijn kant =)

Hoii hoii dames goedemorgen =)

Januari is alweer op de helft dus ik dacht even een update van hier. 
Jullie weten vast nog over de situatie tussen mijn schoonzus en mij, en dat ik kort geleden nog schreef dat er wellicht kleine stapjes vooruit zijn gemaakt, gisterochtend appte ze mij of we even konden bellen omdat ze wou praten, omdat ze niet wil dat dit tussen ons in staat (en inderdaad dat wil ik ook niet)

Al met al ging het zoals er toen "uitgeflapt" werd met dat het een probleem is omdat er geen vader in het spel niet om... ze heeft haar verhaal gedaan en ik begrijp haar nu, ik ga dat hier niet neerschrijven dat wat ze mij verteld heeft is daarvoor te persoonlijk en is mij in vertrouwen verteld, ik heb daarna mijn verhaal mogen doen en nu begrijpt ze mij ook, het is goed zo =) 
We willen ook gewoon normaal met elkaar door één deur kunnen, en het goed hebben met elkaar, ik heb ook gezegd weet je meid je bent gewoon familie je hoort er gewoon bij dus ik wil inderdaad ook niet dat het tussen ons in staat, en dat we gewoon normaal kunnen doen!

Vervolgens toonde ze ook interesse in hoever het nu allemaal is qua voortgang enz, oftewel ik ben hier enorm blij mee, nou bleek ook dat precies waar ik bang voor was ook een feit is, mijn broer zat er heel erg mee dat er wat speelde tussen mijn schoonzus en mij maar dat is nu opgelost, dus mijn broer kan het nu ook laten rusten, ik ben blij en dankbaar!

Verder ben ik sinds vrijdag in de weer met de ovulatietesten van clear blue, vandaag de 3e dag dus (ik ben begonnen op CD10 dit omdat ik soms al heel vroeg de eisprong heb soms later etc) vooralsnog negatief, en dit klinkt misschien gek wat ik nu ga zeggen maar het testen gaat mij wat tegenstaan, ik heb onderhand ervaring genoeg met het testen want destijds vanuit het ziekenhuis al het advies gehad te blijven testen juist omdat mijn eisprong alle kanten op gaat, maar toen was het om het te ontdekken en nu is het wel even voor het echie...  vrijdag alleen maar negatief, zaterdag alleen maar negatief, vanmorgen wederom negatief wie weet vanavond? 

Ik vind het lastig want nu die vooralsnog steeds negatief aangeeft zo'n akelig leeg cirkeltje, voelt dat toch een beetje als ja hoe moet ik dat zeggen.... ik vind even het juiste woord niet maar het gaat gepaard met een diepe zucht en een pfff nope nog niet... 

Natuurlijk ik weet wel het kan allemaal gewoon nog het vroegste wat ik ooit getest heb is CD 12 of 13, maar het kan ook prima veel later het is gewoon elke maand zo anders ik kan het niet voorspellen, en ergens denk ik ook verdorie Patries stel je even aan, wat moeten de vrouwen/koppels wel niet die maand op maand misschien zelfs jaar op jaar negatieve zwangerschapstesten krijgen....
Maar evengoed vind ik ook dat ik dit mag voelen, ik heb dat gister dus ook maar met vriendinnen gedeeld en die snappen het wel.

Het is ook gewoon... kijk jullie weten dat ik al heel wat jaren op weg ben om alleen al dit punt te bereiken, en nu eindelijk is het zover en dan is de wil zo groot en duurt elke dag die je moet wachten te lang, en dan wil je gewoon zo snel mogelijk die positieve ovulatie test, dan wil je gewoon die smiley zodat je ingepland kan worden voor de IUI, nog even... het zal komen, maar toch baal ik wel even op het moment dat er een leeg cirkeltje op het schermpje verschijnt... 

Het beheerst mijn dagen niet hoor dat gevoel is er op dat moment even en dan weer door toelevend naar het volgende testmoment, =) 

Vandaag maar weer wat aanrommelen in huis, de puntjes op de i haha en dan begint er morgen weer een nieuwe werkweek, lekker bezig zijn! 
Van start met ons nieuwe thema, ik kom de dagen wel weer door haha en leef dan van testmoment naar testmoment. 
En natuurlijk als die positief is ga ik het zeker met jullie delen haha, maar wel nadat ik mijn naasten etc op de hoogte heb gebracht hihi, het is zo mooi en fijn om te ervaren dat de mensen om mij heen zo intens mee leven, dat er zelfs een aantal zijn die zeggen ik kan ook niet wachten ik voel het zo met je mee!
Of een reactie als laat het weten he ik kan niet wachten om je nog blijer te zien als nu!

Dit vind ik dan ook echt de mooie kant van het niet in stilte doen maar hen te betrekken op mijn weg, en van alles op de hoogte te houden, dit is misschien niet voor iedereen dé manier maar voor mij wel, dit is wat voor mij werkt en wat mij steunt en kracht geeft, en als het dan even niet gaat en ik even worstel, dan mag en kan ik mijn ei bij velen kwijt.

Zo.. dat is een update van mijn kant, ik lig nu heerlijk te genieten van een warm kop thee in mijn bed, ik ga straks heerlijk vanuit mijn bed de kerkdienst via de livestream beleven, daarna rommel ik wat aan en stort ik mij denk ik even lekker in een boek =)
Fijne zondag allemaal en hopelijk heb ik snel leuk nieuws! 

1470 x gelezen, 3

reacties (11)


 • Anna-76

  Fijn dat je een goed gesprek hebt gehad met je schoonzus👍🏻

  En hopelijk heb je snel een positieve test🍀

 • LiefdevolleBAM

  Ja ben er ook enorm blij mee ik vind het fijn dat alles weer normaal is voordat ik zwanger mag raken is het opgelost

 • Anna-76

  Heb je al een positieve test gehad?

 • Troetelbeertje9

  Wat onwijs leuk om weer van je te horen. Met de ovulatie testen en een negatieve test herken ik uit duizenden. Ik heb ze uiteindelijk weg gelegd, omdat ik mijzelf gek maakte dat ik niet gezond was. Maar in jouw geval kan dat natuurlijk niet. Toen uiteindelijk weer opgepakt na mijn miskraam en het heeft mij zoveel inzicht gegeven in mijn cyclus. Dat was dan weer prettig. Heel veel succes, ik duim voor je!!

 • LiefdevolleBAM

  Ja dat is het lastige het gaat niet zonder maar komt geheid goed, het is alleen ik wil zo graag dat elke dag wachten er nu 1 teveel is maar ja

 • Rupsie

  Wat spannend zeg, ik wacht ongeduldig af wanneer je de blog schrijft met een positieve ovulatie test!

 • LiefdevolleBAM

  Hopelijk komt die er snel 😃

 • Sara1989

  Spannend. Ik kan niet wachten hihi.

  😍😘

 • liefdevolleBAM

  hihi ik ook niet haha

 • JustAMom

  Zó spannend! Gezegende kerkdienst gewenst, en hopelijk een mooie smiley op je test. Dan gaat het écht beginnen!!

 • liefdevolleBAM

  Ja enorm... hihi, Dankjewel!

  Jaaaa ik hoop het ook snel kan niet wachten