Dat was even dubbel

"Tears are prayers too.
They travel to God when we can't sprak"   


Gisteren was even zo'n dag, gister stond er van 9:00 tot 13:00 een wenochtend gepland voor 2 gastkindjes die ik tijdelijk zal opvangen, daar hun gastouder binnenkort met zwangerschapsverlof gaat!
Het was zo dubbel, het was een geweldige ochtend laat ik dat voorop stellen ik heb genoten van de kids het was net als alle andere werkdagen ontzettend leuk en gezellig, een geweldige peuter en baby!

Een tijdje geleden de box al klaar gezet en dat vond ik al heftig en nu lag er zo'n klein hummeltje in heerlijk natuurlijk, maar ook moeilijk, alsof het zo moest zijn appte mijn bemiddelaar mij en bracht ik dit ten sprake, ze begereep mij volkomen en sprak nog eens de wens uit dat met januari in het verschiet het hopelijk allemaal heel voorspoedig mag verlopen voor mij, het voelde goed om even gehoord en begrepen te worden!

Nou loopt er een mogelijke nieuwe aanvraag waaronder ook één baby'tje en ik grijp die kans met beide handen aan als de dagen die ik kan bieden voldoende zijn, want ik haal er ook vreugde en voldoening uit, ik geniet er ook echt van, maar tegelijkertijd is het ook moeilijk en een strijd in mijn hart...

Al weet ik dat ik per januari ga starten met het traject niemand kan natuurlijk garanties geven dat het snel lukt, ik moet er nu even doorheen, en dan komt het op werkvlak ook heus wel weer goed, maar gister was wel even het moment dat ik even wat traantjes moest laten gaan, het is goed... ik kan dit! ik ben sterker dan ik denk!

1583 x gelezen, 3

reacties (10)


 • Mykha

  Jij klinkt als zo’n lieve gastouder en al een moeder in hart en ziel. Januari is al snel, maar snap dat het voor jou nog heel lang duurt. Hopelijk leiden de feestdagen een beetje af! Ik hoop dat het daarna snel lukt! Logisch dat er tranen kwamen, het is jouw huis met jouw box... je verlangt naar een baby’tje die niet eind van de middag weer wordt opgehaald. Jouw tijd gaat komen!

 • liefdevolleBAM

  Ahw wat een lieve reactie dankjewel!

  Er komt gelukkig een drukke tijd aan inderdaad en dan doel ik niet op het aantal (10) kinderen die ik in de opvang heb uiteraard niet allemaal tegelijk haha, maar ook qua feestdagen inderdaad, we zijn nu lekker met het herfst thema bezig en vervolgens hebben we sint maarten sinterklaas kerst...

  Alhoewel ik moet bekennen dat sinterklaas kerst en oud&nieuw voor mij niet de leukste dagen zijn, 5 december 2015 is mijn vader overleden... sindsdien vind ik de maand december vreselijk maar goed, dat trekt mijn gedachten wel weer naar papa toe, nou is die maand natuurlijk niet alleen maar ellende want als ik dan zie hoe mijn gastkindjes genieten van het sinterklaasfeest enz geniet ik natuurlijk ook wel!

  En precies een kindje dat echt van mij is, dat bij mij blijft en niet meer met een papa of mama mee naar huis gaat, een kindje dat elke dag bij mij is en niet een X aantal dagen... gewoon mijn eigen vlees en bloed!

 • Sara1989

  Het komt goed!

  Het is zo Januari!

  😘

 • liefdevolleBAM

  Dat is ook zo dat houdt ik mijzelf ook voor het is zo januari (al zegt dat natuurlijk nog niks over hoe snel het gaat lukken) want zie hoe ver we alweer in september zitten, anderzijds lijkt het soms ook wel heel ver weg te voelen... maar het zal wel weer goedkomen =) zoals eigenlijk altijd hihi

 • yune

  Dat lucht op hè

  Je komt er wel!

 • liefdevolleBAM

  Ja maar echt hoor! om dan vervolgens weer door te kunnen, vanaf aankomende week weer stagiaires erbij heerlijk!

 • Ja19

  Ik snap jouw wel. Maar het komt goed!

 • liefdevolleBAM

  Jawel komt het ook wel, en ik sta voor positiviteit, maar neemt natuurlijk niet weg dat er soms even moeite is... maar komt goed

 • Linde-1

  You rock this!💪

 • liefdevolleBAM

  Yes ik ga het gewoon rocken en flink ook,