Een nieuwe week vol hoop,

Zo de nieuwe week is alweer even begonnen, de kop is eraf kunnen we wel zeggen, de week waarin ik het telefoontje van de kliniek verwacht, ik wist natuurlijk dat ik vandaag sowieso niet gebeld zou worden het is immers tweede pinksterdag, en ondanks dat ik vrij ben en weet dat deze week het telefoontje komt was ik er niet perse de hele tijd mee bezig, natuurlijk ik weet dat het komt en zie er naar uit maar ik heb genoeg om handen om afgeleid te zijn!

Vanmorgen de dag heerlijk begonnen met een film en daarna kwam mijn broer nog even langs om mij te helpen met wat dingetjes, o.a de wasmachine naar boven brengen die voorheen in de keuken stond, maar aangezien ik heel graag een vaatwasser wil (want met al die gastkindjes die ook met ontbijt lunch en diner aanwezig zijn heb ik toch telkens aardig wat afwas) maar goed dan moest de wasmachine naar boven i.v.m de aansluiting.

Verder zelf nog lekker aan de poets geweest alles weer spik en span heerlijk klaar voor de rest van de week en natuurlijk meteen mijn werkweek, afgelopen week heb ik een kennismaking gehad dus ik hoop dat ik dat kindje erbij krijg in de opvang, en morgen heb ik ook weer een kennismaking dus fingers crossed zou zo fijn zijn!
Ik heb nieuwe raamschilderingen gemaakt vandaag omtrent ons nieuwe thema dus ik ben er helemaal klaar voor.

Nu zit ik heerlijk fris gedoucht in de tuin met een hapje en drankje, je moet lief zijn voor jezelf toch haha, ik leg zo mijn laptop aan de kant en duik weer in mijn boek vanavond nog even lekker mijn serie volgen en dan gaat het wachten op het telefoontje vanaf morgen écht beginnen!

654 x gelezen, 2

reacties (6)


 • MaaikeT2

  Spannend! Fingers crossed!

 • liefdevolleBAM

  Zo maar echt, al heb ik er alle vertrouwen in fingers crossed inderdaad

 • Rupsie

  Wat zou het fijn zijn als het telefoontje morgen al komt🥰 ik hoop het voor je! En anders lekker vrijdag zelf bellen als je niets gehoord hebt, anders duurt het weekend O lang!

 • liefdevolleBAM

  Ooow dat zou wel heel erg fijn zijn inderdaad!!! al reken ik er maar niet te veel op haha,

 • Sara1989

  Goed begin van de week.

  Ik moet morgen de kliniek bellen voor mijn bloeduitslag zal even vragen of ze je willen bellen hihi. Succes met wachten het komt vast goed. Fijne werk week.

  😘

 • liefdevolleBAM

  Haha even een goed woordje doen voor een "lotgenoot" whaha, nee ik wacht geduldig hoor (soms een beetje ongeduldig hihi) ja ik denk ook wel dat het goed komt, ik heb er een goed gevoel bij!

  En dankjewel jij ook een fijne werk week, en succes morgen ik ga aan je denken! hoop zo dat je een beetje positief nieuws krijgt,