Papa bedankt!

In de periode van het wachten tussen de intake en de uitslag had ik al heel erg het gevoel dat ik symbolisch iets moest doen om mijn vader (die ik verloren ben op 5 december 2015) een soort van in dit alles te betrekken, dit omdat mijn vader (samen met mijn moeder) als eerste wist hoe ik mijn kinderwens wou vervullen, en ik weet nog heel goed dat mijn vader toen zei: "meisje als jou hart je dat ingeeft, volg het mijn zegen heb je" en daarbij is de vertraging in de wachtlijst zo ver opgelopen dat ik dik 10 maanden later pas aan de beurt was, en jawel.... op 9 december 2019 precies 4 jaar nadat we papa hebben begraven. alles viel ineens samen!

Dus ik appte gister een goede vriendin van mij of ze het zag zitten om met mij mee te gaan,
Zo gezegd zo gedaan:
Vandaag na de kerkdienst ben ik naar huis gegaan even wat gegeten spullen bij elkaar gepakt en naar haar toe gelopen, en zo doorgewandeld naar de begraafplaats, eerst bij het graf van opa&beppe een bloemetje neergelegd, en toen door naar het graf van papa! 
Natuurlijk ook voor pap een pracht bloemetje met het besef het gaat gebeuren pap, al ben je er niet meer bij.. ik ga je nog eens opa maken, en verdorie pap wat had jij dat graag mee willen maken, en wat had ik mijn toekomstige kind graag een opa als jou geschonken!
Want je was een top vader mijn maatje... maar was je ook een fantastische geweldige trotse liefdevolle opa!

Samen met m'n vriendin het glas geheven met wat lekkers erbij, op het goede nieuws op mijn toekomstig kindje en op papa!
Papa bedankt voor wie je in mijn leven was, bedankt voor de lessen die je mij leerde... lessen die ik over wil brengen op mijn kind opdat je voortleeft in hem/haar zoals je ook in mij doet, maar ook omdat het waardevolle lessen zijn!
En papa bedankt voor jou zegen over het vervullen van mijn kinderwens!

Zo is het goed.. geweldig blij met het groene licht en geweldige reacties gehad, en dit maakte het af... 
Nu geduldig op het wachtbankje wachten op de volgende oproep al gaat die nog even duren, maar de onzekerheid is er af en ik ben ontzettend gelukkig met de uitslag dus het wachten wordt net even wat makkelijker zo, YES ik ga er voor op naar het BAMschap,

1387 x gelezen, 6

reacties (10)


 • Mammabear

  Misschien heb je het al eens verteld hoor 🙈 maar waarom niet lekker daten en zien wat ervan komt? Je bent een jonge en leuke, knappe meid!

 • liefdevolleBAM

  ugh nee nooit weer!!! ben verloofd geweest die pipo ging vlak voor onze ondertrouw vreemd, de liefde nog eens een kans gegeven die was zwaar dominant met bijna losse handjes... dus voor mijn veiligheid afgekapt, ben er zo klaar mee... lekker single door het leven,

 • Aapjeguppie

  Wat mooi dat je op deze manier je vader hebt betrokken. Hij zal ook in de toekomst over je schouder meekijken. En als ik lees hoe je over je vader spreekt geloof ik dat jullie trots op elkaar mogen zijn.

 • liefdevolleBAM

  Bedankt voor je lieve woorden oooe ja brn echt altijd enorm trots geweest op hem, dat was ook wederzijds, mijn paps mijn maatje... heb het echt getroffen met hem.als papa, maar heb het ook enorm getroffen met mijn lieve moeder

 • Trotsemama<3

  Super fijn lieverd. Heb aan je gedscht vandaag! En wat heb je het mooi geschreven!!!

  Ben ontzettend blij voor je❤

 • liefdevolleBAM

  Lief dankjewel!

 • Sara1989

  Wat mooi dat je het hebt op deze manier hebt gedaan.

  Ik hoop zo dat je wachtlijst sneller gehuwd dna je verwacht en je wens eerder in vervulling mag gaan!!

 • liefdevolleBAM

  Dankjewel!

  Nee ik denk niet sneller er is een nieuwe regelgeving omtrent de donoren voorheen werd een donor uit het systeem gehaald als hij aan de 25 kinderen zat, nu gaat de donor uit het systeem als hij gekozen is door 12 vrouwen, ofwel veel nieuwe donoren sperma dat getest moet worden ingevroren ontdooien is het dan nog steeds net zo goed, en dan moet het minstens een jaar ingevroren liggen als ik het zo goed onthouden heb, daarom is de wachtlijst nu ook zo lang, was eerder minder lang..

 • Sara1989

  Okay. Dan kan het inderdaad nog wel even gaan duren. Maar goed je weet in iedergeval dat je aan de beurt komt.

 • liefdevolleBAM

  Jaaa precies dat scheelt echt al enorm!