Bang voor blaasontsteking

Je hoort het overal... Iedereen is ziek met griep of buikgriep.
Afgelopen maandag IUI gehad. Maar heb dus vanaf maandag al dat mijn baarmoeder aanwezig is.
Geen echte pijn ofzo maar een zeurend gevoel ter hoogte van mijn baarmoeder dus.

Met plassen wordt dit alleen maar erger, dus ik denk dat het misschien een blaas ontsteking kan zijn? Kan je dit krijgen door dat ze bezig zijn geweest daar van binnen? 

Heb nog geen bloed verlies trouwens, normaal wel met ovulatie. Zal je net zien dat als ik dit aan het type ben het vannacht door komt.

Ik weet ik moet nog 10 dagen wachten om te testen. Maar dit heb ik nog nooit eerder gehad. Dit gevoel alsof er menstruatie aan zit te komen of het gevoel dat het beurs van binnen is. Lastig uit te leggen.
Heeft iemand dit ook gehad en bleek zwanger te zijn? Ik probeer er tijdens het werk en op andere momenten niet aan te denken, maar het is continue aanwezig. Nu ook.

757 x gelezen, 1

reacties (0)


 • Pebblish

  Ik kreeg deze maand (blijkbaar) ook een blaasontsteking. Het begon niet lang na de eerste inseminatie. Heb bijna een week rondgelopen met buikpijn/kramp. 7x urine getest in die week. Niks te vinden.

  Op een gegeven moment werd de pijn nog erger(&koorts), ging er mee naar de hap. Weer urine test, niks te vinden. Vermoeden voor blindedarm ontsteking. Maar kon die nacht niet naar het ziekenhuis vanwege mijn kinderen.

  Dus volgende ochtend op verzoek hap opnieuw laten beoordelen door huisarts. Weer urine gecheckt. Niks te vinden. Door naar chirurg in ziekenhuis.

  Bloedtest, urinetest, echo. En plots was het "overduidelijk" dat ik een urinewegontsteking had, aldus de arts betreffende de urinetest, waar 3 uur eerder niks in te vinden was.

  1 kuur antibiotica gehad, krampen bleven, urine was schoon, maar toch nog een kuur. Na de 2e kuur waren de krampen nog steeds niet weg. Urine weer getest, weer schoon en nu afwachten... Maar, kwam er een paar dagen voor het eind van de kuur achter dat ik zwanger was. Paar dagen voor het testen nog een inwendige echo gehad die deed wel zeer...

  Was in die weken heel bang dat het ziek zijn/medicijnen mijn kansen op zwanger raken zouden verpesten op dat moment. Maar gelukkig niet :)

  De kramp is er nog steeds maar wat het nou is?

  Maar hoedanook, denk dat je je geen zorgen hoeft te maken ookal zou je een blaasontsteking hebben.

 • Ram2012

  Je kan altijd even je urine laten controleren. Ikzelf heb super gevoelige blaas en darmen (leve PDS) maar ik heb er geen last van gehad nog. Is gewoon lastig te bepalen, er zitten inderdaad veel dingen in dat kleine stuk lichaam.

 • Nog-even!

  Je kunt zeker blaasontsteking oplopen in het ziekenhuis... Breng maandagochtend even urine langs de huisarts. En nu veel drinken en evt cranberrytabletten nemen

 • freyfrey

  Ik heb 1 keer eerder gehad dat ik dacht dat het een blaas ontsteking was, maar het was mijn dikke darm die geprikkeld was. Dit was ik vergeten erbij te zetten. Dus dat zou het ook nog kunnen wezen. Zal sowieso het van het weekend in de gaten houden en cranberry tabletten halen

 • Nog-even!

  Die organen liggen ook zo dicht bij elkaar...soms echt onmogelijk om te onderscheiden waar de pijn vandaan komt