Fysio

Zoals ik laatst al schreef hadden we een afspraak voor de fysio gemaakt. Vandaag was het dan zo ver. De baby heeft geen voorkeurshouding. Ze vroeg hoe de bevalling was gegaan. De baby heeft klem gezeten met haar schouder. Daar is verder geen aandacht aan besteed omdat er geen reden tot zorg was. De fysio gaf aan dat ze daardoor waarschijnlijk haar spier verrekt heeft of misschien ingescheurd heeft. Dit valt niet meer te controleren. Ze heeft er ook geen pijn aan. Maar hierdoor heeft ze een bepaalde positie ontwikkeld om het te ontlasten en dit blijft nu in stand omdat ze niet beter weet. Met behulp van oefeningen wordt het opgelost. Haar hoofdje is nog mooi rond. Ze kan met haar 12 weken haar hoofdje nog niet omhoog houden, dit moet ze eigenlijk wel kunnen. Dit heeft ook weer te maken met die spier. Ze was erg moe na de fysio en heeft ook veel geslapen. Ik moest het even van mij afschrijven. Ergens voel ik mij schuldig. Door de bevalling is dit zo. En het is niet ernstig en het komt ook helemaal goed.

590 x gelezen, 1

reacties (0)


 • Wensvoornogmeerkinderen

  Kun je niks aan doen toch? En wat je er aan kon doen, hulp zoeken, heb je gedaan! Snap wel dat je het zelf zo voelt. Zou ik ook hebben, dus daarom is het fijn als een ander zegt, het is niet jouw schuld! Fijn dat de fysio mogelijkheden ziet! Succes!

 • TrotseMama<3

  Ik herken het... Wij vandaag op CB geweest en ook doorverwijzing fysio voor voorkeurshouding..

  Ben erg benieuwd wat die gaan zeggen. Mijn baby is met vacuümpomp gekomen dus zou ook best wat met zijn nekje kunnen zijn.

  Heel veel succes,!!

 • 4mommy

  Gelukkig weet je het nu wel. En wat je zegt het komt wel goed. Heeft zijn tijd nodig...