1 maand

Onze klein meid is alweer 1 maand. Jeetje, ik blijf het zeggen maar wat gaat de tijd toch snel. Ze krijgt nu 6 voedingen op een dag van 120cc en soms de borst. Rond 10 uur krijgt ze de laatste fles en dan komt ze rond half 4 weer. Heel netjes, vind ik zelf. Morgen voor de eerste keer naar het consultatiebureau. Ik ben zo benieuwd hoe zwaar ze nu is. Ze gaat denk ik wel op haar vader lijken. Mijn oudste is echt een kopie van mij, maar bij de jongste zie ik echt gelijkenissen met mijn partner. Ik merk wel dat de baby onrustig is als we ergens zijn geweest waar het druk is. Verder is ze een heel lief en rustig meisje. Ze huilt alleen wanneer ze eten wilt. In bad gaan vind ze heerlijk. In de avond is ze heerlijk wakker en ligt ze bij ons. 


Onze oudste is dol op haar zusje. Ze geeft haar dagelijks kusjes en aait haar. Als ik haar naar het kinderdagverblijf breng, vraagt ze of haar zusje ook mee gaat. We gaan binnenkort kijken voor scholen. Ik wil een school waar aandacht besteed wordt aan kinderen die voorlopen. Nee, ze is niet hoogbegaafd, maar met sommige dingen loopt ze voor en ik wil niet dat ze zich straks gaat vervelen.


Als het een beetje meezit, gaan we van de zomer naar de Efteling. De oudste is nu op een leeftijd dat ze er ook wat aan heeft. Ik denk dat ze het geweldig gaat vinden.

717 x gelezen, 1

reacties (5)


 • Jij-laat-het-hartjes-regenen

  Dalton, Jenaplan, dat soort scholen zou ik gaan kijken. Die gaan uit van het niveau van het kind.

 • Florien84

  Dank je. Ik zal nog even contact opnemen met met een school die het Jenaplan aanbied.

 • Mama-van-meisje

  Fijn dat het zo goed gaat en dat jullie zo genieten.

 • Florien84

  Ja ben echt heel gelukkig met mijn gezinnetje.