Even van me afschrijven

Hoi !

Mijn vriend en ik zijn nu een halfjaar aan het proberen om zwanger te raken.
Afgelopen tijd is heftig geweest doordat wij 6 weken geleden te horen hebben gekregen dat mijn schoonzusje nog maar 6 weken te leven heeft , dus de komende periode is extra moeilijk vanwege het afwachten en het verdriet.

Deze periode is bij ons de wens nog groter geworden aangezien het zo ontzettend mooi zou zijn als we het mooie nieuws nog aan haar kunnen vertellen.

Ik heb zelf prikkelbaar darm syndroom en sinds 2 weken zijn mijn klachten heftiger geworden lees; 8x per dag rennen naar het toilet en totaal de deur niet uit durven.
Daarnaast heb ik ineens heel veel puistjes/bultjes, ben misselijk ontzettend opgeblazen en zo emotioneel als maar kan, van het weekend in een restaurant zitten huilen omdat mijn pizza niet lekker was( heel idioot, i know).

Heb a.s vrijdag mijn NOD en ondanks dat ik weet dat ik het niet moet doen wilde ik vanochtend een early test doen maar deze was kapot (scherm gebarsten) dus heb me maar bedacht dat het een teken is dat ik nog niet moet testen.

Ik zou het gewoon zo fijn vinden als we haar dit nog kunnen vertellen..

Sorry voor het lange verhaal maar wilde dit even van me afschrijven liefs, Anna♡

695 x gelezen, 4

reacties (7)


 • ann_1992

  Bedankt voor alle lieve reacties ! ♡

 • C.helletje

  Ah ik snap je helemaal. Ik ga voor je duimen!!

 • MamaJL

  Heel veel sterkte. Wachten tot NOD is wel slim. Ga voor je duimen dat het jullie snel gegund is

 • Rainbowafterstorm

  Heel veel sterkte!

  Ik zou toch even wachten tot je nod.

  (Herken je symptomen wel heel duidelijk! duim voor je!)

 • LadyEss

  Heel veel sterkte! Ik snap volledig dat je het goede nieuws wilt vertellen, maar wacht aub tot na je nod. Ik weet hoe moeilijk het is. Mijn stiefmoeder is ongeneeslijk ziek, wij weten niet hoelang ze heeft.. Vandaar dat wij het geslacht in dit geval aan hun hebben verteld, en we hopen dat ze hem nog kan ontmoeten voordat ze er niet meer is. Nogmaals intens veel sterkte! ❤️

 • Sandra2018

  Dikke knuffel voor jou.

 • Otter

  Jemig wat heftig! Heel veel sterkte en kracht toegewenst de komende tijd! ❤️Het zou inderdaad heel mooi zijn als ze het nog te horen krijgt, maar leg niet teveel druk op jullie zelf. Het is nog behoorlijk vroeg om te testen. Hoe dichter bij de NOD hoe betrouwbaarder... Nogmaals veel sterkte!!