Rainbowafterstorm's profiel

Over mij


 

Joe, 

Ik ben voorlopig 'weer' even anoniem. Ik ben al een tijdje lid. Sinds de zwangerschap van mijn oudste in 2008/2009. Account verwijderen, aanmaken en vervolgens weer verwijderen. Toen ik zwanger bleek van mijn tweede kindje, besloot ik via babybytes een dagboek bij te gaan houden. Elke week schreef ik netjes een blog. Toen mijn dochter uiteindelijk werd geboren, en ik mijn 'geboorteveslag' wilde typen, bleek er een foutje met de server van babybytes. Hele account weg, incl alle inhoud. Mijn account kon worden teruggevonden, maar helaas alle content niet. Alles weg. Baalde als een stekker, en besloot afscheid te nemen van babybytes. 

Na een tijdje kriebelde het 'mamabloggen' wel. Ik besloot een nieuw account aan te maken. Here we go, dacht ik. Maar dit keer, schreef ik alles wel op een backup ;).

Wie ben ik? Mama van 4. 30 jaar en al 13 jaar 'gelukkig' samen met mijn partner. Sinds kort ben ik mijn eigen 'blog' begonnen, Rainbow after storm. Onder deze naam ben ik ook te vinden op Instagram (Rainbow.after.storm). Waarschijnlijk ook vaker online dan hier. Old habits. Op www.rainbowafterstorm.nl kun je ook het eea lezen. Mbt het verliezen van ons zoontje Storm, en de komst van ons regenboogkindje. Wil je meer van ons weten? Kijk dan even op mijn instagram! 

 

 

 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 03/06/2020
Laatste: 07/12/2019
Jongste: 04/12/2019

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 44 dagen ben ik 2400 dagen lid. Ik schreef 305 reacties op blogs en 3 reacties op artikelen. In het forum heb ik 73 Topics geopend. Ik heb op 1239 Topics gereageerd.. Ik heb 39 Vrienden gemaakt.Ik heb 361 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 429 's en heb 85 's aan anderen gegeven. Bedankt!