6 weken zwanger

hé lieve meiden,

6 weken zwanger het voelt zo gek!
Ik heb zo gigantisch veel zin om het kamertje al te gaan inrichten maar dat hoort natuurlijk nog niet!
Veel te vroeg en niemand weet het nog..
Maar dit had ik met mijn beiden meiden niet...
Dit komt wel door omstandigheden maar nu wil ik het liefst al spulletjes halen.
Baby kamer heb ik al zoals ledikant en commode dat heb ik nooit weggedaan en is allemaal nog heel mooi en netjes..
Maar nu hadden manlief en ik het erover we willen het geslacht niet weten, ik heb het daar wat moeilijk mee omdat je alles zo neutraal als mogelijk moet gaan doen.
Nu heb ik een hele mooie groen in het hoofd, en wil ik decoratie, badje lakentjes etc in die kleur groen want dat kan voor beiden..

Met hoeveel weken begonnen jullie eigenlijk met alles aan te schaffen?

Het gaat overigens super goed heb nergens last van voel mij alles behalve zwanger 🥰

433 x gelezen, 1

reacties (17)


 • MamaJL

  Na 20 weken.

 • Superschat87

  Ik plaats wel even foto’s van wat ik leuk vind qua kleur en inrichting

 • Svz87

  Wij hebben er 3 jaar over gedaan om zwanger te raken was er op tijd bij. Altijd geroepen als het dan zo ver is dan boeit me niet hoe kort zwanger gewoon kopen 🤣 ja het kon en mocht eindelijk. Ik had de box en kinderwagen met 6,5 week al in huis. De kamer zouden we halen maar kort ervoor Met 7+1 misgegaan, zou het de volgende keer niet meer doen ☺️ Wacht netjes tot de 12 weken voelt nu toch prettiger.

 • Italian

  Hoe is het mis gegaan? Zagen jullie het hartje niet kloppen? Of na het zien van een kloppend hartje misgegaan..

 • Svz87

  Bij de 1e echo 7+1 de echo paste beter bij 5,5 week helaas.

 • Superschat87

  O jeetje, ik heb natuurlijk al de ledikant en commode die staan al vanaf dat de jongste eruit is en omdat ik gastouder ben.. ik wacht inderdaad wel hoor kan inderdaad nog altijd misgaan maar toch dit heb ik met beiden niet gehad! Heb er nu zoveel zin in!

 • Superschat87

  Als ik dingen lees dat met 7 A 8 weken het mis kan gaan maakt het mij wel weer heel erg bang, tussen mijn meiden zit nog een miskraam, hoewel ik heel kort zwanger was..

  Vind het lastig berekenen hoe ver ik nu exact ben dit omdat ik sinds januari het bij hou wat voor cyclus ik heb en die is verschillend..

 • MNAZ

  Het kan altijd nog misgaan...wij zagen met 8 weken een kloppende hartje(was wel klein voor het termijn)maar met 10 weken toch een miskraam.

  Maar gelukkig gaat het vaak gewoon goed!!

  Ik zou ook pas na 20 weken pas dingen aanschaffen etc.

 • Channiej88

  Gefeliciteerd! Fijn dat je je goed voelt! Wij zijn echt begonnen met aanschaffen van grote spullen vanaf 18 weken. We hadden ook nog een spannende periode waardoor we langer hebben gewacht met het bekendmaken. Wij gaan trouwens ook voor groen in de babykamer😇. Wij willen ook in verwachting blijven😊

 • Superschat87

  Haha, ik heb de ledikant en commode nog van mijn kinderen, die gebruik ik nu nog voor de opvang, ik heb al even gekeken maar de kleur van het badje luma die groen en grijs vind ik zo mooi, en ik denk dat dit voor beiden kan...

 • Yune

  Zou het rond 25 weken aanhouden. Dan weet je zeker dat alles goed gaat :)

 • Superschat87

  Haha jeetje 25 weken? Ik was met mijn jongste pas met 36 weken dat ik kleding ging aanschaffen en het nodige qua verzorging.. nu wil ik het toch wel anders

 • Yune

  Doelde meer op de grotere dingen zoals behangen, verven enz :) - andere dingen zou je korter tot je bevalling wel kunnen aanschaffen ^^

 • Superschat87

  Aaahh, nou ik ben al wat ideeen aan het op doen inderdaad hahaha, ik denk dat ik 1 muur lichtgr8js ga doen met een leuke sticker! Maar ben er nog niet helemaal overuit hihi..

 • Yune

  Pinterest is altijd wel een toffe plek voor inspiratie :)!

 • Mettemarit

  Gefeliciteerd! groen is inderdaad een mooie kleur voor beide. Fijn dat je nergens last van hebt zeg :)

  In week 17/18 heb ik kleertjes aangeschaft en na de 20 weken echo (woensdag) gaan we meubeltjes ed kopen.

 • Superschat87

  Meubels heb ik al alleen badje niet en de decoratie, wil wel bijpassende lakentjes etc.

  Ik vind het badje luma mooi met die groen grijs, ik wil die kleuren ook in de kamer doen, grijs deken heb ik nog maar leuk wit lakentje met die groene kleur erin verwerkt ofzo.. het duurt alleen zo lang, het liefst wil ik het iedereen nu al vertellen ben er zo blij mee!