Schuldgevoel van een zieke mama

Ik ben al een week enorm ziek, sinds donderdag lig ik eigenlijk alleen maar op bed. Mijn man nam grotendeels de zorg voor de zoon op zich. Hartverscheurend om ziek op je bed te liggen en hem te horen schreeuwen voor mama.
Gisteren AB gekregen van de dokter dus hoop me snel beter te voelen.
Vandaag ben ik normaal alleen met mijn zoon, maar ik kan het echt niet. Ik heb de kinderopvang gevraagd en hij mag een extra dagje komen vandaag.
Maar oh wat voel ik me schuldig, heb zo weinig tijd gehad met hem afgelopen week en nu weer extra dag weg. Maar ik kan amper rechtstaan zonder pijn, moet echt bedrust houden in een stille rustige kamer om het draaglijk te maken.

Wat is moeder zijn toch lastig soms

Kleine vriendje, je kan niet lezen maar toch even hier neerzetten dat mama ontzettend veel van je houdt ❤

997 x gelezen, 2

reacties (6)


 • Lindaaaaaaaa

  Niet schuldig voelen. Kind houdt er echt geen trauma aan over als het een keer weinig aandacht krijgt

 • Lena87

  Niet schuldig voelen hoor.Wou in deze gevallen ook dat ze na opvang zouden kunnen helaas hier kan je niet ziek zijn.Beterschap

 • Mykha

  Oef ik herken dat zo erg, heel moeilijk als je een gevoelig persoon bent. Het is niet nodig om je schuldig te voelen, maar als je je kindje om mama hoort huilen dan is dat voor een moeder altijd lastig. Hopelijk ben je snel weer beter! Dan lekker alles inhalen🥰 Hier was het juist goed dat m’n zoontje even een beetje los van mij kwam, de band met z’n vader is daardoor veel sterker geworden! Is ook heel waardevol hoor!

 • Grumble2.1

  Makkelijk gezegd .. niet schuldig voelen .. ik snap je gevoel en dat mag er best zijn .. je dealt er al mee en nog ff door zetten en dan ben je er zelf weer voor je kindje .. sterkte

 • soccer-mom

  Meis waarom praat jij jezelf toch zoveel schuldgevoel aan. Nergens voor nodig. Neem zoveel mogelijk tijd om uit te zieken. Het is zoals het is en voor je kindje wordt goed gezorgd. Beterschap.

 • mamavananouk

  Niet schuldig voelen hoor . Beterschap !