Bijna september

Het is bijna alweer september. September een echte feestmaand omdat in september onze beide kindjes jarig zijn. Eerst Lleyton op 5 september en dan op 29 september onze Yentl. Pfff wat vliegt de tijd. Lleyton wordt dan alweer zeven en yentl 1. Lleyton is een wchte grote lieve vroer die zo gek is op zijn zusje echt heel lief en bijzonder om
te zien. En dan onze Yentl, die alweer bijna een jaar geleden al
onze plannen door de war gooide met haar vroeggeboorte. Maar wat heeft ze zich goed ontwikkelt na deze snelle en moeilijke start. Het is echt een heel lief knap en tevrede meisje van zo'n 69 cm en iets meer dan 7 kilo. Ja ze is wat kleiner maar verder doet ze het prima. Ze kan zitten, staan, zichzef vermaken en vooral ook heel lief en ondeugend zijn.
Echt een rijkdom onze 2 kinderen!
Maar na de vroeggeboorte van Yentl begon het bij mij toch al vrij snel weer te kriebelen om nog een keertje zwanger te kunnen zijn. Ik dacht dat Ramon 2 kindjes we genoeg vond maar tijdens een etentje gooide ik mijn wens op tafel en Ramon reageerde best positief. Maar hij wilde wel wachten tot september. Zodat we eerst konden genieten van onze kleine meid en natuurlijk grote broer. Inmiddels is het bijna september. We gaan woensdag op vakantie en komen 25 augustus terug. Een mooi moment om te stoppen met de pil en om te kijken of het ons nog eenmaal mag lukken om zwanger te worden. Ik vind het allemaal al weer zooo spannend maar ook super leuk. We gaan zien met de tijd wat dit gaat brengen.
In april zijn we bij de gyn geweest om te praten pver de vroeggeboorte en om te kijken of er een reden was voor de vroeggeboorte. Hier is niets uitgekomen. Geen reden en ook geen bezwaar voor een eventuele zwangerschap. Opzich dus fijn maar ook we een beetje dubbel. Maar mocht ik zeanger raken mag ik vanaf het eerste moment wel
bij de gyn terecht. Dus dat geeft wel weer ietsje meer vertrouwen.
Vol spanning zie ik deze tijd tegemoet!

Liefs Ryanne

500 x gelezen, 2

reacties (6)


 • Mybabies

  Wat leuk en spannend!!!

 • Ryanne-010

  dankje wel! zeker spannend weers!

 • Mybabies

  Oh sorry ik heb mn naam veranderd. We waren allebei in verwachting van een pompoentje en ik ben de mijne verloren (snel weer zwanger) en de jouwe kwam te vroeg.

 • Linde-1

  Succes!!

  Mijn zoontje is ook te vroeg geboren zonder oorzaak. Nu 27 weken zwanger van de 2e. Ik loop vooral bij de verloskundige en heb met 14 weken een controle gehad bij de gynaecoloog en via haar gebruik ik nu dagelijks utrogestan en bij de verloskundige extra controles op baarmoederhalsmeting, mocht van de gynaecoloog bij hun. Ik heb het geluk dat 2 van de verloskundigen dit ook kunnen doen.

  Met 30 weken weer naar de gynaecoloog voor controle enz.

  Hopelijk is je volgende zwangerschap een mooie 40 weken! En mocht je niet elke keer naar de gynaecoloog willen, een combi is dus mogelijk 😉.

 • Ryanne-010

  hey meid!

  Bedankt voor je reactie op mijn blog.

  Wat spannend voor jou weer een zwangerschap na de vroeggeboorte. Met hoeveel weken is jouw zoontje geboren?

  Inmiddels ben je alweer 32 weken zwanger zag ik ... spannend zeg. Hopelijk gaat alles goed met je en kan je nog lang genieten van je babytje in je buik.

  Mocht ik zwanger raken van de derde ga ik naar de gyn niet alleen vanwege de vroeggeboorte van mijn dochter. Maar ook omdat ik "Medisch" ben. Ik heb een ruggenmerg implantaat een neurostimulatorn en hierdoor zitten er wat haken en ogen aan een bevalling. Dat is tijdens mijn tweede zwangerschap allemaal goed uitgezocht in het ziekenhuis. Ook heb ik bij mijn eerste en tweede zwanherschap last gehad van bloeddruk problemen. Dit alles in combi met de vroeggeboorte maakte het voor mij en de gyn een logische keuze om daar onder behandeling te komen mocht ik nog een keer zwanger raken.

  We gaan het zien!

  Geniet jij nog maar lekker een tijdje van je kleine wonder in je buik!

 • Linde-1

  Hey,

  Oh dat klinkt naar zeg met je ruggenmerg. Daar heb je vast zonder zwangerschap ook nog weleens last van met het tillen van je kinderen bijvoorbeeld.

  Ik ben vandaag 29 weken zwanger en de vorige heb ik tot 32.5 weken gedragen. Nog 4 weken en dan zit ik over de termijn van de eerste. Krijg nu wel nesteldrang, haha🙈.

  Tot nu toe is alles nog steeds goed, dus ik vertrouw erop dat ik deze keer langer zwanger ben, al vind ik elke controle wel steeds weer spannend. Dan komt steeds de vraag, wat als..

  Maar kan er niets aan veranderen en genieten doe ik zeker. Alleen dat kleine stemmetje soms he die even om de hoek komt kijken.

  Hopelijk zie ik hier gauw positief nieuws van jou!