Bijna september

Het is bijna alweer september. September een echte feestmaand omdat in september onze beide kindjes jarig zijn. Eerst Lleyton op 5 september en dan op 29 september onze Yentl. Pfff wat vliegt de tijd. Lleyton wordt dan alweer zeven en yentl 1. Lleyton is een wchte grote lieve vroer die zo gek is op zijn zusje echt heel lief en bijzonder om
te zien. En dan onze Yentl, die alweer bijna een jaar geleden al
onze plannen door de war gooide met haar vroeggeboorte. Maar wat heeft ze zich goed ontwikkelt na deze snelle en moeilijke start. Het is echt een heel lief knap en tevrede meisje van zo'n 69 cm en iets meer dan 7 kilo. Ja ze is wat kleiner maar verder doet ze het prima. Ze kan zitten, staan, zichzef vermaken en vooral ook heel lief en ondeugend zijn.
Echt een rijkdom onze 2 kinderen!
Maar na de vroeggeboorte van Yentl begon het bij mij toch al vrij snel weer te kriebelen om nog een keertje zwanger te kunnen zijn. Ik dacht dat Ramon 2 kindjes we genoeg vond maar tijdens een etentje gooide ik mijn wens op tafel en Ramon reageerde best positief. Maar hij wilde wel wachten tot september. Zodat we eerst konden genieten van onze kleine meid en natuurlijk grote broer. Inmiddels is het bijna september. We gaan woensdag op vakantie en komen 25 augustus terug. Een mooi moment om te stoppen met de pil en om te kijken of het ons nog eenmaal mag lukken om zwanger te worden. Ik vind het allemaal al weer zooo spannend maar ook super leuk. We gaan zien met de tijd wat dit gaat brengen.
In april zijn we bij de gyn geweest om te praten pver de vroeggeboorte en om te kijken of er een reden was voor de vroeggeboorte. Hier is niets uitgekomen. Geen reden en ook geen bezwaar voor een eventuele zwangerschap. Opzich dus fijn maar ook we een beetje dubbel. Maar mocht ik zeanger raken mag ik vanaf het eerste moment wel
bij de gyn terecht. Dus dat geeft wel weer ietsje meer vertrouwen.
Vol spanning zie ik deze tijd tegemoet!

Liefs Ryanne

385 x gelezen, 1

reacties (2)


 • Mybabies

  Wat leuk en spannend!!!

 • Linde-1

  Succes!!

  Mijn zoontje is ook te vroeg geboren zonder oorzaak. Nu 27 weken zwanger van de 2e. Ik loop vooral bij de verloskundige en heb met 14 weken een controle gehad bij de gynaecoloog en via haar gebruik ik nu dagelijks utrogestan en bij de verloskundige extra controles op baarmoederhalsmeting, mocht van de gynaecoloog bij hun. Ik heb het geluk dat 2 van de verloskundigen dit ook kunnen doen.

  Met 30 weken weer naar de gynaecoloog voor controle enz.

  Hopelijk is je volgende zwangerschap een mooie 40 weken! En mocht je niet elke keer naar de gynaecoloog willen, een combi is dus mogelijk 😉.