Hoera, Joël 1 jaar!

Afgelopen woensdag hebben wij de eerste verjaardag van Joël gevierd. Wat gaat het toch snel en wat een heerlijk mannetje is het. Heel ondernemend en heel ondeugend. Mijn ouders waren er die dag ook bij en heel toevallig had Levi ook vrij van school vanwege een studiedag van de leerkrachten. Mijn man was ook nog vrij dus dat vond ik eigeniljk best bijzonder om zo de eerste verjaardag van Joël te vieren en ook nog allemaal vrij zijn. Heerlijk de dag begonnem met een puddingbroodje en afbrak broodjes. Beetje rare combi maar goed haha. 


Daarna cadeaus uitpakken waarbij grote broer heeft geholpen. Joël vond het cadeaupapier leuker dan het cadeau zelf haha. het scheuren van het papier vond ie geweldig. Maar gelukig viel het cadeau zelf daarna ook goed in de smaak. 


Net als bij Levi z'n eertse verjaardg hebben we ook nu weer een fototaart besteld. Zag er prachtig uit en hij smaakte heerlijk. Ondanks dat Joël natuurlijk nog niets van z'n verjaardag mee krijgt hebben wij niet minder genoten van het samen zijn en het vieren dat hij al weer een jaar bij ons is.


Nu op naar zijn tweede verjaardag!


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

526 x gelezen, 2

reacties (9)


 • Valerie85

  Wat leuk, gefeliciteerd! Hebben jullie het ook kleiner gehouden vanwege corona?

 • My-two-Pride-and-Joys

  Nee hoor, hier in ons huis komen gewoon mensen en we houden ons niet aan de max van 6. Ik geloof niet zo in het hele corona gebeuren. Maar wij hebben gewoon een kleine familie en eigenlijk vieren we de verjaardag meestal alleen met mn ouders en verder niet. Soms komen er wel meer maar dat is ieder jaar weer anders.

 • Valerie85

  Ja oke, snap ik.

 • Maria87

  Gefelicifeerd 🎊

 • My-two-Pride-and-Joys

  Dankjewel!

 • Mykha

  Wat leuk, gefeliciteerd! Mag ik vragen wat je Joël cadeau hebt gegeven? Ik zoek inspiratie voor over 3 maanden! (:

 • My-two-Pride-and-Joys

  Ja hoor. Wij hebben een vormenstoof gegeven, een ballen baan soort van knikkerbaan maar dan met grote ballen en een houten puzzel.

  De vormenstoof en puzzel zijn nog wat moeilijk maar als je een paar maanden verder bent en je er rustig voor gaat zitten zullen ze dat snel leren. Joël gooit er alleen nog maar mee. Wij hebben gekeken naar speelgoed dat de hand- oog coördinatie stimuleren dus stapelen, rollen dat soort dingen.

 • Nog-even!

  Leuk! Nog gefeliciteerd!!

 • My-two-Pride-and-Joys

  Dankjewel!