Ik heb geen airfryer nog, maar kip vleugels (ik haal alleen de platte) marineer ik met kipkruiden en een beetje olie, die bak ik op de grillstand 10min onderkant en 15 min bovenkant. Elke keer knapperig en iedereen is er gek op
Ik doe meestal drumsticks in de airfryer. Alleen olie en zout/ kruiden naar smaak, dan hebben ze evengoed een krokant velletje. Ik leg ze op het rooster en niet in een mandje, zodat eventueel vet er uit kan lopen. Halverwege omkeren👌🏻
Vriendin van mij smeerde het als het bijna klaar is, nog even in met mayo, nog 5 min en dan heb je knapperige kip. Ik heb nooit geprobeerd maar Heyy kan het altijd proberen 😅
Ik paneer het altijd met panko. Dat meng ik dan met wat kruiden (meestal gerookt paprika en beetje zout). Ik bak het wel gewoon in de pan. Als je het heet genoeg maakt voor je de kip in de pan doet en je doet niet teveel tegelijk dan wordt het niet te vet. Maar airfryer zal ook best gaan.
reacties (10)