14 weken totaal niet zwanger voelen...

Zo als ik bij me jongste gelijk overal last van had, van begin af aan, nu merk ik dus totaal niks. Heb soms echt niet het gevoel dat ik zwanger ben.
Zo apart maar kan nog komen natuurlijk.
De nipt test ook laten doen begin vd week. Dus ben benieuwd.
Ook op de echo lag deze er zo rustig bij, vergeleken met mijn andere die stuiterde al helemaal rond, en is nu dus nog een druk mannetje.

Dus hoop dat deze zo rustig blijft en ook is straks haha..
Ik heb pas over 2 weken controle en zoals het eruit ziet pas half februari de 20 weken echo.
Al had ik wel graag een geslacht bepaling laten doen.

Maar we moeten deze keer maar veel geduld hebben...

740 x gelezen, 3

reacties (10)


 • Myrtheflower

  Ik vond het toentertijd wel rustig, de eerste 16 weken had ik op de eerste echo na geen controle oid,, ik heb toen het nog kon wel nog een geslachtsbepaling laten doen, ik wilde het geslacht heel graag weten zodat ik kon beginnen met aanschaffen (denk ook aan de langere levertijd, gordijnen bestellen was bij mij toen een grooot probleem)

 • M..

  Jaa idd.. Ik heb al 3 jongens, dus ik wil het nu ook wel graag weten of ik een deel kan doorschuiven of allemaal nieuwe dingen moet gaan bestellen etc.

 • Charliecharlie

  Gek hè?

  Is denk ik ook omstandigheden. Met de zwangerschap van m’n jongste zat ik rond die termijn bij mijn zoon in het ziekenhuis na een operatie. M’n schoonmoeder zei: oh, je begint het al te zien hè? Moest écht even schakelen: oh ja, ik ben zwanger! Ik voelde me vooral zwanger toen ik echt dik ging worden 😉

 • M..

  Ja heel apart, zit soms zelf ook wel van ohja ben zwanger, maar ben ook zo druk met de andere Kids kwa schoolwerk en de jongenste nu kom ogen te kort.

 • Si2020

  Ik ben 28 weken zwanger en heb me nooit echt zwanger gevoeld. Het is dat ik zo nu en dan last heb van kwaaltjes , maar verder niks. 😁

 • M..

  Wauw gek hé, dit wordt me 4e,maar de 3e was echt de ergste kwa kwalen. Me bekken rug, maagzuur, kreeg op het eind zelfs peesontsteking in me polsen echt een hel.. Kon ook gewoon totaal niet meer lopen, leek of er elke keer tegen me piep aan werd getrapt🙄 maar ik heb toen zelfs de innesteling alles meegekregen kwa krampen steken.

  Nu totaal niks kwam er ook pas na bijna 9 weken achter.

 • Pindakaasappel

  Wat zou ik graag met jou willen ruilen. 🤣

 • M..

  Haha ja sommige hebben al zoveel last van begin af aan, ik moet dus ook helemaal niet klagen eigenlijk, maar vind het heel apart