Het werd tijd

Voor weer eens een blogje. De laatste is al heel lang geleden geschreven. Nog wel een geprobeerd een blog te schrijven, maar er niet van gekomen.
Als ik m'n blogs terug lees, blijft er een eeuwige kinderwens te zijn. Gelukkig heb ik die echt achter me kunnen laten. Ik merkte wel altijd dat als de jongste maar school is de kriebels weer begonnen, dit kun je ook aan de leeftijd van onze kinderen zien ; )
Dus het zal vast even een lastige periode zijn als de jongste straks naar school gaat, maar wat heb ik er ook zin in! Even tijd voor mezelf, dat was lang geleden, niet erg, maar wel eens aan toe!
Natuurlijk plannen mijn man en ik zo nu en dan een uitje samen, of ga ik eens met een vriendin een keer wat doen, maar dat is zeker niet regelmatig. Ik ben een huismus en vind het heerlijk om thuis te zijn. Lekker in de tuin bezig, het huishouden doen, alles weer netjes : )
Het gaat goed met de kinderen. De oudste gaat dit jaar naar havo3, dit was nog even spannend of hij overging. Gelukkig net gehaald, maar hij mag zeker aan de bak dit jaar, hij doet zn best wel, aan inzet ligt het niet!
De 2e gaat naar groep 7 en de derde naar groep 5 en dan mag de jongste ook bijna naar groep 1! Wat is ze er aan toe. Meer dan de andere 3 waren, ze houdt van een uitdaging, ze leert graag en snel en het is een ontzettend lieve, zorgzame meid met een tikkeltje temperament!
Zij komt er wel, we hebben laatst een rugzak gekocht en vandaag hebben we oorbelletjes geschoten, net als haar grote zus net mocht voordat ze naar de basisschool ging. Na een tijdje vragen was het dan vandaag zover! Geen kik gegeven, super gedaan!
Nu nog even genieten van de vakantie, geen plannen dit jaar, maar zo nu en dan een dagje strand, zwembad en thuis wat klussen tussendoor. Vanavond mogen ze met zn allen beneden slapen, een traditie die we al jaren doen. Ieder jaar weer een feestje!
Op werkgebied maak ik na de vakantie ook een switch, wel bij hetzelfde bedrijf, maar op een andere groep. Heel veel zin in! Voelt als een nieuwe uitdaging!

516 x gelezen, 2

reacties (0)