Laatste werkdag

Mijn laatste werkdag is in zicht, nog 1 ochtendje knallen en dan verlof! Nou ja, knallen zal het niet meer zijn, maar ik ga zeker genieten van mn laatste dagje met 'Mijn' kindjes! Ik ga ze echt wel missen! Ik merk wel dat ik minder bezig ben met wat er gaat komen op het werk, sint maarten, sinterklaas en kerst, een heleboel leuke dingen, maar dit jaar mag ik dat helemaal thuis vieren met onze eigen kindjes en dat is stiekem ook erg leuk! Alleen aandacht voor ons gezin! Ik heb er zin in.
Het ziekenhuis is op dit moment een goede 2e thuis, ik mocht vorige week langskomen voor uitleg om mezelf te prikken voor de zwangerschapsdiabetes. Ook kreeg ik advies over eten. Nu heb ik het roer echt helemaal omgegooid, met als resultaat dat ik prachtige waardes heb. Het prikken was wel eerst even balen, maar naar een aantal dagen begon het wel iets te wennen. Vandaag mocht ik me weer melden en het zag er allemaal prima uit. Nog 1 week prikken en dan kijken of ik er mee mag stoppen of minder prikken in ieder geval. De bloeddruk werkt ook nog steeds redelijk mee, dus blij met hoe het gaat!
Volgende week weer voor een controle en de week er na weer gewone controle.
Thuis is alles ook klaar, dat geeft rust. Straks ook niet meer werken dan wil ik nog heel graag fotoalbums bijwerken. Dat wil ik graag doen voordat er weer een album bij komt. Daar vast nog wel even de tijd voor.

740 x gelezen, 2

reacties (0)


  • Momtini

    Heerlijk! Lekker gaan genieten, een goed en ontspannen verlof toegewenst 🤗

  • Wonderful-life

    Wat heerlijk! Een heel fijn verlof toegewenst! En wat fijn dat je waarden zo goed zijn!