20 weken echo

Weer even een update. Wat gaat de tijd toch ineens zoveel sneller hoe langer ik zwanger ben. Ik loop ook nog wat achter in m'n zwangerschapsboek, oeps 🙈

Inmiddels hebben we de 20 weken echo ook gehad en ons meisje is helemaal goedgekeurd. En is dus ook nog steeds een meisje, haha. We liepen naderhand allebei met een brede glimlach de echo kamer uit. Het is een hele fijne bevestiging dat alles goed zit, waardoor ik steeds meer kan genieten.

Ik - en anderen - kunnen er nu ook niet meer omheen: ik heb een buikje dat echt goed zichtbaar is en sinds een tijdje kan ik haar ook voelen. Steeds duidelijker. Zelfs m'n man kan haar al voelen, wat ik wel bijzonder vind want m'n placenta ligt aan de voorkant. Maar het is alleen maar fijn natuurlijk!

De eerste (grote) spullen zijn in huis gehaald. Binnenkort gaan we schilderen in de babykamer en dan kunnen we langzamerhand gaan beginnen met inrichten.

Aan de ene kant vind ik het nu heel snel gaan en denk ik: oh jee, nog zoveel te doen. Maar aan de andere kant kan het me niet snel genoeg gaan en heb ik zoveel zin om haar te ontmoeten!

Halverwege, nog even geduld 🥰

694 x gelezen, 6

reacties (2)


  • ils2327

    Jeetje, wat ben je al ver. Haha, ik lig achter, kennelijk :)

    Fijn dat jullie gerustgesteld zijn door de goede echo's en ik wens voor jullie dat alles goed mag blijven gaan!

  • Kees-je

    Haha ja het gaat hard ineens! In het begin telde ik echt de dagen af en nu vliegen de weken eraan.

    Dankjewel ☺️