We gaan weer van start: ICSI 1.2

De afspraak staat officieel ingepland. Over iets meer dan een week mag ik weer langs de poli fertiliteit voor een eerste echo om m'n cyclus te volgen. De laatste keer dat ik daar ben geweest was in Juni, dus het zal wel weer even raar zijn. Maar met het nieuwe jaar merk ik dat ik weer energie voor heb.
Ik ben gematigd optimistisch over deze kans. Het spannendste vind ik denk ik dat we maar 1 cryo hebben, dus dat deze wel goed moét ontdooien. De terugplaatsing zal in de natuurlijke cyclus plaatsvinden, dus ik hoef maar 1x ovitrelle te spuiten voor de eisprong. Wat fijn is dat! Dan komt er voor m'n gevoel al minder druk op te liggen.
Als het haalbaar is, licht ik het liefst ook niet m'n werkgever in. Hoe fijn het de vorige keer ook was dat hij op de hoogte was van alles, wil ik deze poging een beetje 'ons geheim' houden zolang we er nog middenin zitten. Ik heb geen zin in vragen, adviezen, goedbedoelde 'ik heb er een positief gevoel bij'. Nee, gewoon zoveel als dat het kan, aandacht geven aan andere dingen in m'n leven waar ik blij van word. Ik wil niet helemaal onderuit gaan als het mislukt.
Nu mag het wat mij betreft snel eind januari zijn. De cryo is een 5 daagse, dus ik neem aan dat de terugplaatsing wat later is dan bij de verse, en dat de wachtdagen tot testen dan ook wat korter zijn?
Lieve cryo, je was als enige sterk genoeg voor de vriezer, maar nu is het tijd dat je bij ons komt en blijft! ❤️

427 x gelezen, 2

reacties (6)


 • Valley

  Ik hoop dat het raak is! Heel veel succes 💓

 • Kees-je

  Dankjewel ❤️ Wij hopen het ook heel hard!

 • A_no_niem

  Ik hoop voor je dat het raak is. Heel veel sterkte de komende tijd! Zou zo mooi zijn als het lukt 🍀🌻

 • Kees-je

  Ja hè 🤞 Dankjewel ❤️

 • Baby.wens

  Spannend! Heel veel succes alvast 🤎🥰

 • Kees-je

  Dankje ❤️