Onzeker in de verlengde wachtweken

22 december hebben wij de terugplaatsing gehad van een (volgens de arts) supermooi embryo. Toen begonnen de wachtweken en mochten we 6 januari zelf testen en 7 januari bloed laten prikken. 31 december had ik echter al een positieve test in mn handen en dit werd 6 januari en 7 januari nog eens bevestigd.
En dan begint de ellende, dan moet je wachten op de eerste echo, deze staat gepland voor 28! Januari. Wat duurt dit lang zeg! Waar ik de vorige twee zwangerschappen heel erg misselijk was heb ik nu weinig tot geen klachten. Dit maakt me zo ontzettend onzeker. Zit het wel goed, hoe kan het dat ik niets voel. Oh jee ik heb steken, zou het alsnog misgaan?
Kortom ik kan niet wachten tot het 28 januari is en ik uit mijn onzekerheid verlost ga worden.

Ik weet dat wij ontzettend gezegend zijn dat wij 3 zwangerschappen hebben gekregen uit ICSI maar wat blijft het iedere keer weer een hel die verlengde wachtweken.

589 x gelezen, 1

reacties (2)


 • Mi-mus

  Phff ja wachten duurt echt lang he..

  vooral ook nog als je super onzeker bent.

  Konden we af en toe maar even door een luikje naar binnen spieken!

  Succes met wachten x

 • Liefenkids

  Zo lang indd!! Ik ervaar het zelfde bij alle 3 veel klachten gehad en nu ? Alleen veel buikpijn word er ook zo onzeker van... en echo is pas 30 Jan.. ik ben zo bang dat t niet goed is ik snap helemaal je gevoel