De eerste afspraak staat

Gisteren een online formulier ingevuld met mijn aanmelding voor de verloskundige. Vandaag werd ik al teruggebeld om een afspraak te maken. Op 6 oktober kan ik heen. Dan zal ik zo'n 8 weken zijn. Ik ga weer naar dezelfde verloskundige als 3,5 jaar geleden. Verder heb ik gister de Utrogestan geregeld. Gelukkig heb ik een makkelijke huisarts en die ook weet van mijn voorgeschiedenis. We hebben al een hele historie samen. Dus het werd mij zo voorgeschreven. Dat scheelt mij een bezoekje aan de gynaecoloog in het ziekenhuis en heel wat tijd. Blij om want ik moet starten vanaf de positieve test. Bij mijn zoontje ook gebruikt tot aan de 12 weken en daardoor is hij er nu. Daarvoor 5 miskramen gehad. Het geeft mij dus een fijn en veilig gevoel dat ik nu direct weer kan starten. Sowieso heb ik wel een goed gevoel over deze zwangerschap. Ik ben nu al heel benieuwd hoe het 6 oktober zal zijn.

662 x gelezen, 5

reacties (2)


  • Manon3

    Gefeliciteerd me je zwangerschap en wat ontzettend super fijn dat je zo een meedenkende open staande huisarts hebt! Dat is echt heel uitzonderlijk.

    Hopelijk gaat het ervoor zorgen dat je over een klein maandje een super echo hebt.

  • Ik-ben-weer-anoniem

    Dankjewel! Ja ik hoop het ook. Ik heb er ook wel echt zin in. Volgens mij moet het gewoon goedkomen. Ben idd erg blij met mijn huisarts.