En dan staat alles weer op zijn kop

Vandaag op controle, we mochten weer spieken in 3d, en mijn man merkte iets op aan haar neusje. Baby bewoog veel dus de gyné zei dat het beeld niet goed was. Even alles meten, gewichtje op 750g, wat netjes is. Zegt ze ik ga toch even beter kijken naar haar gezichtje. Lange pauze.. ze ligt niet stil en is dus moeilijk te controleren, wat ons nog meer onzeker maakt. Wat is er nu weer? Ja ze meende schisis ontdekt te hebben, open lip en kaak, in hoeverre het gehemelte open is kon ze niet zien. Doorverwezen om een betere echo te laten maken en te zien met welke schisis we te maken hebben. Alweer. Manlief die was zo geschrokken dat er weer iets was, hij ging even naar buiten op de gang. Worden we 2 minuten later geroepen door de receptioniste dat mijn man raar doet. Hij zat helemaal ineen gezakt op een stoel, ogen open, totaal van de wereld en begon lichte stuipen te krijgen. Ik krijg hem gelukkig snel weer wakker, naar een bed gebracht, bloeddruk gemeten, suikerwater gekregen,.. ik heb al veel meegemaakt maar dit was toch heel eng! Op zo'n moment moet je al je eigen gevoelens opzij zetten, ik dacht echt dat hij een hartaanval had. Dokter zei dat het gewoon een accute daling van de bloedsuikerspiegel was door intense emotie..
Dus ja, hier zitten we dan weer. Kan het ooit eens goed gaan denk ik dan. Ligt het aan mij? Blijft mijn lichaam mij falen?
Morgen weten we in ieder geval meer, het is niet het einde van de wereld en er zijn veel ergere situaties of complicaties of aandoeningen of wat dan ook. Maar voor even kan ik het emotioneel niet meer aan.

1942 x gelezen, 1

reacties (9)


 • Pinkl@dy

  Ah wat naar. Sterkte

 • Mama-2024

  Hebben ze dat niet gezien met de 20

  Weken echo? Jeetje.. wat een schrik

 • Hopeful2020

  Nee niet gezien met 20 weken.. we hebben het al eens meegemaakt met onze zoon, dus we weten wat ons te wachten staat. Alleen hoop ik dat het niet zo erg is. Want op het 3d beeld leek haar neusje gewoon dicht te zijn..

 • Pcuk

  Ach jeetje. Her is niet het einde van de wereld maar er staat jullie dan een hoop te wachten. Sterkte

 • Chudo

  Onee meis wat erg. Natuurlijk is het niet het allerergste maar het is wel erg. Want je wilt je kindje pijn besparen van operaties.

  Heel erg naar dat het weer gebeurt.

  Jullie krijgen het steeds voor jullie kiezen he met alles😔

 • Mama-2024

  Hebben ze dat niet gezien met de 20

  Weken echo? Jeetje.. wat een schrik

 • Hopeful2020

  Nee blijkbaar niet, en ze laat ons elke keer even kijken in 3d. En mijn man en ik kijken altijd naar het neusje, en er was niks te zien.. en nu zei mijn man plots, 't is gelijk open, en dan is ze verder beginnen zoeken

 • hjdv

  Och, wat een zorg weer. Sterkte 😘

 • Vlinder-36

  Jeetje wat heftig. Hopelijk krijg je snel duidelijkheid.