Update

Vandaag mocht mijn oudste dochter proefzwemmem. Ze vond het heel spannend maar ze mag volgende week afzwemmen. Dan gaat ze nog door voor haar b-diploma. Bij het weggaan van het zwemmen heb ik een klein ongelukje gehad met de kinderwagen. Met het inklappen van de wagen is mijn vinger klem komen te zitten tussen de delen die in elkaar vallen. Mijn vinger werd gelijk paars en pijnlijk en zag mijn nagel ook verkleuren. Toch maar even gebeld en er zit een flinke bloeduitstorting onder mijn nagel. Ze wilde eventueel een gaatje boren maar dat heb ik afgewezen. Dat klonk nog pijnlijker. Dus nu hopen dat de pijn snel zakt.

1293 x gelezen, 2

reacties (3)


 • 2kidzz

  Zn gaatje is echt heel klein en over het algemeen niet te pijnlijk het verlicht juist de druk onder de nagel. Doe je er niks aan dan kan je nagel zelfs na enkele dagen/weken eraf vallen en duurt echt maanden voordat het volledig is aan gegroeid.

 • Jvb

  Zo'n gaatje is niet pijnlijk hoor, maar verlicht wel. Als je nog steeds pijn hebt, zou ik het toch overwegen

 • Dibbus

  Mijn vriend heeft het autoportier op zijn duim dichtgeslagen, zo hard dat hij de deur echt weer moest openen voordat hij zijn duim er tussenuit kon halen... Hij had ook een enorme bloeduitstorting onder zijn duimnagel. Hij heeft helaas pas na 2 weken ofzo een gaatje in zijn nagel geboord, waardoor de nagel al een beetje gek gegroeid was. Nu loopt hij er 7 mnd later nog mee (bijna eruit gegroeid). Ik zou aanraden om toch dat gaatje te laten boren, volgens mijn vriend ging toen juist de druk eraf en daarmee verminderde ook de pijn.

  (Dit gebeurde overigens op de ochtend dat er terugkwamen van het ziekenhuis na de bevalling. Hij had dus voor het eerst de Maxi-Cosi in zijn handen met baby erin en wilde het portier iets te voorzichtig dichtslaan om de baby niet wakker te maken 😂 Pakte een beetje averechts uit omdat hij nu de eerste week na de bevalling heel veel last had van zijn duim en dus moeilijk knoopjes kon open en dichtmaken etc 😁