Verjaardagen

Onlangs waren de oudste twee jarig. De oudste werd 7 jaar en de middelste 4 jaar. Ze zijn goed verwend. De oudste gaat volgend schooljaar naar groep 4 en de middelste is net op school begonnen. Ze was er echt aan toe. Ze vind het tot nu toe heel leuk. Wel ben ik altijd blij als die verjaardagen voorbij zijn. Het kost veel energie. De twee oudste vliegen elkaar nog steeds continu in de haren. De middelste wint het mondeling van de oudste wat bij de oudste voor frustratie zorgt. Verder willen ze beide niet delen. De oudste heeft echt mijn karakter en de middelste echt van mijn partner. De baby is morgen alweer 8 weken oud. Na de laatste voeding slaapt ze 5.5 uur en dan komt ze weer. Wel ga ik de borstvoeding afbouwen. Het kost mij steeds meer en ik merk dat het ten koste van mezelf gaat. Nu nog even kijken hoe ik dit ga doen.

799 x gelezen, 4

reacties (1)


  • Scheirischa

    Oei dat lijkt me wel een moeilijke balans. Qua afbouw bv hoorde ik altijd dat je een fles moest laten, en dan paar dagen later om 12u later opnieuw een fles. Dus dan zit je al aan -2 flessen. Die flessen vervang je door kv. Enzvrdr tot je geen bv meer geeft. Minste kans op borstontsteking zo. Zelf geen bv gegeven, maar heb het altijd zo gehoord. 😜. Succes!

    Ps. Ik heb blijkbaar per ongeluk iets verstuurd ofzo aan je. Sorry 😃. Ik was aan het typen en mijn meisje pakte mijn gsm af 😂