Ronde 11 Wachtbankje ..


Hallo lieve mensen ,

Ik volg al aardig weer wat topics ondertussen , helaas zijn we na de laatste blog 11 rondes verder en nog geen resultaat. Momenteel zit ik op het wachtbankje tot 1 december en mijmer wel stiekum weer 9 jaar terug toen verliet op 2 december onze kleine peanut mijn lichaam. Er kwam een einde aan mijn eerste zwangerschap, veel te vroeg. Nu zit ik thuis , te bedenken hoe mooi het toch zou zijn .., om juist dan een positieve test vast te kunnen houden , vanaf de eisprong heb ik last van opgezette en gevoelige borsten en jeukende tepels , mijn tepelhof verkleurd nog niet op dit moment, daar moet ik ook wel wat verder voor zijn, dit is pas dag 21 van de cyclus. Om mij heen zijn er meerdere vriendinnen zwanger. Ik geniet met ze mee en gun het ze zo, al vind ik het voor mezelf nog wel een beetje lastig af en toe. Ik gun het mij namelijk ook zozeer.. tja , positief blijven ! En hopen dat we verder kunnen met een smiley op een stokje.

Zijn er nog meer dames in ronde 11 die aan het Wachtbankje gekluisterd zitten en met smart wachten?

Liefs!

618 x gelezen, 0

reacties (4)


 • Didilief

  Hoi hoi , vandaag een flinke bloeding , nog geen idee of het een innesteling of doorbraakbloeding is maar alles doet zeer en ik vind het enorm, enorm, enorm moeilijk op dit moment..

 • Gea3

  Hier ook ronde 11 en moeten ook wachten tot 1 december vind het zo lastig! Dit wachtbankje. En heb zelfde als jou om je heen zie je iedereen zwanger. Vind zo lastig!

 • Didilief

  Hallo Gea , wat fijn je reactie te lezen! Misschien dat we elkaar kunnen steunen? Ik zou dat in iedergeval erg fijn vinden, we zitten immers in hetzelfde “schuitje”😉 De blog is 305 keer gelezen op dit punt en jij bent de enige die reageert, je had me niet blijer kunnen maken ! Lastig hè als je om je heen kijkt, nogmaals , ik gun het ze hoor en leef echt mee, maar als je dan een echo ziet denk ik echt wel eens ;dat wil ik oohook 🥲.

 • Gea3

  Ja ik gun het ook echt iedereen. Alleen mega lastig wat jij zegt als je dan een echo ziet. en ben dan ook echt wel blij voor ze. Maar Dan denk ik ook wanneer is dit ons gegund. Maar leuk om elkaar te steunen. Heb je vriendschap verzoek geaccepteerd.