Update

In april poste ik een blog waarin ik had ontdekt dat er app verkeer was tussen mijn man en moeder. Ik wilde jullie nu een update geven. Intussen zitten we helaas midden in een scheiding. Ik kon geen vat krijgen op de verhalen van mijn man en ben toch weer terug gegaan. Ik moest meer bewijzen hebben. Nou die heb ik gekregen. Ik stuitte op een filmpje van mijn moeder die aan het masturberen was. Deze stond op mijn man zijn telefoon.ook ontdekte ik meerdere foto's van Izijn geslachtsdeel naar mijn moeder en van haar naar hem. T voelt echt alsof ik in een slechte film zit. Zoiets lees je alleen in mijn geheim. Mijn man heeft mi bekend en het is al zo'n 5 jaar aan de gang. Echt walgelijk. Voor nu kies ik voor mezelf en mijn kindjes. Ik kan niet langer leven met een man die mij zo voor liegt en met mijn moeder rotzooi. Haar heb ik trouwens nog niet weer gesproken. Kan er niet de kracht voor opbrengen om haar in de ogen aan te kijken.

2532 x gelezen, 2

reacties (47)

1 2 • Y1607

  Bij komen direct allemaal.vragen naar boven.. vragen jouw kinderen niet naar een reden? Je hebt je moeder dus nooit geconfronteerd (wat je wel zou doen) stelt zij geen vragen? Je vader,vraagt hij zich niet af waarom hij jullie al maanden niet meer ziet? Vraagt hij niet naar een reden? Je oudste is 16jr? En vraagt niets.. je man had allemaal bewijs verwijderd zei je in je vorige blog. En dit soort dingen heeft hij niet verwijderd??

  Hoe dan?? Ik vind het een vreemd verhaal...

 • Demera

  Ja het is een heel vreemd verhaal, het voelt voor mij ook als een hele slechte film. Dit filmpje stond tussen zijn whats app video's waar ik nog niet tussen had gekeken. Achteraf hebben zelfs de buren mijn man en moeder zien zoenen op de bank.

  Er is niemand die zegt dat we elkaar al maanden niet zien. Ik ben hier 6 juli achter gekomen achter het filmpje en de andere foto's die nog in de prullenbak zaten. en daarvoor zaten we geregeld gewoon bij elkaar waarbij mijn moeder en hij dus net deden alsof er niets aan de hand is.

  Ieder moment van confrontatie gaatmijn moeder uit de weg.

  Mijn oudste van 16 weet precies de reden van alles. De andere 2 heeft mijn man verteld dat hij mij veel pijn heeft gedaan door te liegen en dat we daarom deze beslissing hebben genomen.

 • Sandujour

  Wat verschrikkelijk voor jou en je kinderen. Je ex en je moeder zijn niet goed wijs, ze verdienen elkaar.

  Heel veel succes met dit allemaal te verwerken.

 • Lissa

  Wat een verhaal.... kan het me niet voorstellen dat je eigen moeder je dit aan kan doen. Je eigen dochter bedriegen door zulke dingen te doen met haar partner. Wat bezield je dan... en je ex is geen haar beter. Ik vind het een heel misselijk verhaal. Veel sterkte. E goed dat je voor jezelf en kinderen kiest.

 • My-two-Pride-and-Joys

  Ik vind het heel sterk van je dat je nog in het belang van de kinderen kunt denken en het zo goed voor ze probeert te regelen dat je ze hun vader niet ontneemt en je geen wraak neemt.. hoewel het wel heel voor de hand liggend zou zijn..

  En je vader, weet die het of zijn je ouders al gescheiden of iets dergelijks? Echt geen woorden voor.. hoeveel pijn en verdriet jij moet hebben, en hoe je als moeder je dochter of zoon zo zou kunnen behandelen hem of haar zó te verraden.. bah.. Wens jou heel veel sterkte toe meid, hoop echt dat je lieve mensen om je heen hebt staan die jou er door heen trekken, en ik hoop ook dat je ooit weer mensen kunt vertrouwen, sterkte!

 • Demera

  Hoe moeilijk ik het ook vind en t liefst maak ik hem met de grond gelijk maar daar hebben de kinderen niets aan. Mijn naaste vriendinnen weten het verhaal en zijn er voor me gelukkig. Mijn vader en moeder zijn nog samen en hij weet het nog niet. Ik kan het nog niet opbrengen. Maar ik ga het hem zeker vertellen. Mijn moeder heb ik ook nog niet weer gezien of gesproken.

 • Jobbie

  Ach verschrikkelijk! Ik zou me helemaal lamgeslagen voelen en ook heel verontwaardigd zijn. Walgelijk ook. Wat afschuwelijk dat ze je dit zo aandoen. Wat een rare toestand. Probeer contact te houden met iemand die je nog wel kan vertrouwen, eventueel iemand van een hulporganisatie om jou bij te staan.

  En niet fijn om over na te denken, maar zijn je kids ook alleen bij je moeder en je man? Ik zou niks meer vertrouwen namelijk. Heel veel sterkte!

 • Manon3

  Wat verschrikkelijk! Kan echt niet geloven dat iemand zoiets doet. Met je moeder, dat is echt walgelijk inderdaad. En dan tegelijkertijd al 5 jaar met jou zijn. Bah, moet er niet aan denken.

  Vind het echt heel groot van je dat je het omwille van de kinderen nog op de juiste manier af probeert te handelen. Getuigd echt van doorzettingsvermogen en kracht.

  Heel veel sterkte voor jou en voor de kinderen. Ook zij hebben immers met zo een walgelijke man in hun leven te leven..

 • Mimi92

  Mijn mond valt werkelijk open van verbazing.. Hoe kan zoiets! Echt degoutant van die kerel en je moeder. Pfff ik wens je heel erg veel sterkte en moed in deze vreselijke situatie! 🍀

 • Demera

  Het is inderdaad echt verschrikkelijk om dit te ontdekken. Ik heb mijn moeder nog niet weer gesproken sinds ik het ontdekt heb. Heb geen kracht om met haar te praten.

  Met mijn man probeer ik om alles voor de scheiding goed te regelen. Ik kan en wil hem zijn kinderen niet ontnemen dus probeer ik alles op de juiste manier te doen. Al heeft iedereen natuurlijk overal een mening over. Maar de belangrijkste stap is nu voor mij zelf te kiezen nu 2 van de belangrijkste personen in mijn leven mij dus zo hebben kunnen voorliegen.

 • Chudo

  Wat vind je man van zijn actie?

 • My-two-Pride-and-Joys

  En je schreef in een eerdere blog dat je man je had bedreigd omdat hij dat hij jou verdacht had van overspel met zijn broer.. en zelf doet hij dit... Goed dat jij voor jezelf hebt gekozen!! Zo zie je maar, zo de waard is vertrouwd hij zijn gasten! Iemand had dat er al onder gezet maar het klopte dus ook echt, hoe triest is dat!

 • Demera

  Ja indd dat gevoel heb ik steeds gehad. Waar je mij van beticht doe je zelf maar ik had geen bewijs. Nu wel en t walgelijkste bewijs ooit ook nog. Bah.

 • Mama-Manda

  Wat verschrikkelijk dit!!! Meid heel veel sterkte! Het is echt een onvoorstelbare situatie en jij beleefd t!

  Neem de tijd om dit te verwerken, je gaat hier sterker uitkomen 💪🏽🙏🏽

 • Charliecharlie

  Ik vind de vraag “hoe oud je moeder is” die veel mensen stellen in deze niet eens zo relevant. Liefde kan tussen alle - volwassen - leeftijden, als iedereen daar blij van wordt, prima.

  Het is veel pijnlijker en verschrikkelijker dat beide iemand bedriegen die een van de belangrijkste personen voor ze moet zijn, die ze beschermen. Zeker je moeder… Sterkte!

 • MNAZ

  Jouw oudste is al 16 jaar dus je moeder is 60+?

  Bahh dit is misselijkmakend.

 • Demera

  Ja mijn moeder is 62

 • Yst

  Vreselijk, heel veel sterkte!

 • soccer-mom

  Inderdaad een hele slechte film. Echt bizar. Ik wens je heel veel sterkte. Ga je je kinderen de reden van de scheiding vertellen?

 • Demera

  Ik zou niet weten wat nu de meerwaarde is voor de jongste 2. Als ze ouder zijn zal ik daar wel eerlijk over zijn. Hij heeft het hun uitgelegd dat hij mij heel veel heeft voorgelogen dat we daarom uit elkaar gaan

 • Manon3

  Ik zou er wel eerlijk over zijn hoor. Dan kunnen zij ook een eerlijke keuze maken of ze hun vader nog wel in hun leven willen. Dit is zo misselijkmakend en walgelijk.

 • Mevrouw-mama

  Wat moedig dat je je niet laat meeeslepen in adviezen om je kinderen de waarheid te vertellen. Dit is namelijk niet voor hun oren, wat er tussen jullie fout gaat heeft niets met zijn liefde te maken voor zijn kindjes. Ik wens je veel sterkte en je doet het super goed meid!

 • Mamavan.liv

  Is als of je een slechte bedachten B film aan het lezen bent. Ik vind het zo onwerkelijk als ik het lees denk ik alleen maar HOE DAN 🥴

 • Nog-even!

  Het is natuurlijk ook niet te verifiëren 😬

 • Y1607

  Precies!

 • Chudo

  Walgelijk. Wat een slechte film zeg. Bah hoe kunnen ze

 • Nog-even!

  Hoe oud is je moeder?

 • Demera

  62

 • Pindakaasappel

  5 jaar?!?!?!

 • Anna-76

  Verachtelijk! Hoe zwaar en verdrietig moet dit voor je zijn... Bedrogen worden door je man is al erg, maar door je bloedeigen moeder...verschrikkelijk. Heel veel sterkte!❤

 • boterbloemen

  Ooh wat vreselijk dit. Echt mindblowing, wat een verraad... De twee mensen op de wereld die het meest van je zouden moeten houden. En zo lang al, ongelooflijk. Wat zal je woedend en gekwetst zijn. Echt bizar.

  Heb je mensen om je heen die je kunnen steunen? Je vader? Die zit in hetzelfde schuitje. Vraag ze om hulp, je hoeft het niet alleen te doen. Je bent beter af zonder deze twee giftige mensen, maar het zal echt wel pittig zijn de komende tijd om alles op de rit te krijgen. Ik hoop dat je rust vindt met je kinderen. Heel veel sterkte.

 • Assiral

  Oh wat erg dit😱. Wat moet dit vreselijk voor je zijn. Maar wat moedig en goed van je dat je voor jezelf hebt gekozen! Veel sterkte.

 • Linde-1

  Wat verschrikkelijk zeg😮.

  Bah, van beide gewoon een hele lage streek om jou zo te bedriegen en dat voor 5 jaar😔.

  Heel veel sterkte ♥️

 • Lindaaaaaaaa

  Gatver , schandalig . Ook echt een (seksuele) verhouding of alleen foto's en filmpje? Is jouw moeder niet veel ouder dan jou? Ik zal zeker het contact met beide verbreken. Maar dat is natuurlijk jouw eigen keus he.

  Heel veel sterkte

 • Myrtheflower

  Schandalig! Dit valt niet goed te praten inderdaad , wat verschrikkelijk voor jou om mee te maken. En dan de twee personen in het leven die het dichtst bij je staan. Super heftig! Ik hoop dat je sterk kun zijn, dat je het alleen red, maar ook dat het goed mag gaan met de kindjes. Papa en oma in een klap verliezen is heel heftig, zeker de manier waarop. Sterkte toegewenst voor de moeilijke momenten die nog komen gaan, want makkelijk zal het niet zijn

 • Elske15

  Echt eerst dacht ik zitten we in een Jerry springers show?Maar dit is echt,wat vreselijk voor jou en ik kan wel zeggen laat ze lekker barsten,maar het is jou moeder en de vader van je kids,ik snap dat je nu voor je zelf kiest? Veel sterkte en hoe gaat het met je vader?

 • Caroline27

  Ik dach eerst toen dit las dit kan niet waar zijn echt walgelijk dit . Ik snap heel goed dat je nu voor je zelf kiest en dat je moeder dit je eigen kind kan aan doen dat begrijp ik niet om iemand leven in hel laat maken.

  Ik zou daar geen contact meer mee willen van je man daar in mee gaat zo walgelijk van hem zeg hier zijn geen woorden voor.

  Veel sterkte meid dit valt niet mee zou zeker voor je zelf kiezen dit kan echt niet wat hun hebben gedaan.

 • Vlindermoeder

  Ik was al misselijk, maar nu moet ik helemaal kotsen! 5 jaar ook al! 🤢

  Ik weet niet wat ik moet zeggen. Goed dat je voor jezelf en de kinderen kiest! Ik zeg dit normaal niet, maar ik hoop dat hij krom moet liggen om de alimentatie te kunnen betalen. Pluk hem maar kaal! Laat vastleggen dat hij je kinderen niet ziet als hij een relatie (op welke manier dan ook) met je moeder heeft. Straks is oma hun nieuwe stiefmoeder 🤮

  Heel veel sterkte!

 • Assiral

  Je kunt niet zomaar de vader het recht afnemen om zijn kinderen niet te zien, om wat voor reden dan ook..

 • soccer-mom

  Waar in haar verhaal zegt ze dat ze hem dit recht ontzegt? Daarbij is de oudste al 16. Daar heeft TS nog maar weinig over te vertellen. Zij mag zelf bepalen of zij haar vader wil zien of niet.

 • Rozenstruik

  Wat voor reden dan ook. Dat is niet waar. Als de relatie beschadigend kan zijn voor kinderen, kan je een ouder wel ontnemen. Of dit in dit geval ook zo is, moet de rechter bepalen. Ik vind het te ziek voor woorden, een andere kan het liefde noemen.

 • Vlindermoeder

  Je kunt in een ouderschapsplan van alles op laten nemen. Ik zou niet willen dat oma de kleinkinderen ziet na zo'n misselijk streek en stel dat papa en oma lekker samen in bed liggen te rotzooien... wil je dat je kinderen DAT dan aandoen? Het idee alleen al...

 • Rozenstruik

  Walgelijk.. de naam moeder moet haar ontnomen worden.. wat situatie ben je in beland! Veel sterkte met alle besluiten die je neemt. Kies voor jezelf en je kinderen.. je kan dit!

 • KS.14.

  Jeetje mina wat ontzettend bizar! Zo wel van je man als van je moeder. Echt te gek voor woorden!!

  Echt ik denk ga nu even slap lullen en puur van uit mijn emotie reageren.

  Ik snap zooo goed dat je nu in scheiding ligt en je moeder zal ik voorlopig ook laten dikke doei hoe kan ze een gezin zo kapot maken?

  Echt super super veel sterkte en succes met alles en probeer het vertrouwen in mensen niet kwijt te raken, wat natuurlijk ontzettend moeilijk is als je door 2 mensen die zo dichtbij staan zo gruwelijk wordt bedrogen.

  Ik heb oprecht ontzettend kend met je toen.

 • Sharon

  Wat vreselijk 😶🤬.

  Naastdat je man een enorme zak is is je moeder de stempel moeder niet waardig, walgelijk dit!

 • Demera

  Zo voelt het ook echt. Ik begrijp niet hoe je je kind dit kan aandoen. Ik kots er echt van

 • Sharon

  Snap ik, goed dat je voor jezelf en de kids kiest. In dit geval zou ik ergens ook denken zoek het beiden maar uit mij en de kids zien jullie even niet meer. (Maarja iets met vader die gaat zeiken)

  Hoe hebben ze je al 5 jaar kunnen voorliegen gadvergadvergadver.


1 2