??

Ik weet t weer ff niet. Ik ben per toeval op een app verkeer tussen mijn man en mijn moeder gekomen. Mijn man heeft eerder app contact gehad met een andere vrouw. Ik heb hem dit vergeven, vorig jaar heeft mijn man therapie gehad maar nu dus dit. Ben er misselijk van en zit constant met een knoop in mijn maag. Ik heb zijn telefoon gecheckt omdat zijn gedrag net als toen is. Oké dat is fout van mij. Maar na herhaaldelijk vragen en steeds antwoord dat ik spoken zie toch gekeken. Er stond een bericht open waarin mijn moeder zegt mis je mij niet? Met een hartje er achter. Bah. Wat moet ik nou. Pffffffdacht dat we op de goede weg waren

6088 x gelezen, 6

reacties (72)

1 2 3 • Demera

  Hier een update, mijn moeder beweert dat de apps niet raar bedoeld waren en mijn naam beweert dat de apps er helemaal niet zijn. Op dit moment slaap ik met onze kinderen bij een vriendin want hij liegt weer alles bij elkaar.

  Wat ontzettend lief dat jullie zo mee denken. Het is een korte update maar mijn kop maakt overuren........

 • Linde-1

  Pfff.. wat vreemd dat hij ontkent dat ze er zijn terwijl je er een foto van hebt. Dat maakt het wel erg verdacht.

  Ik hoop dat het niet waar is natuurlijk, want de band met je moeder zal dan ook behoorlijk veranderen.

  Fijn dat je even bij een vriendin kan blijven met je kinderen.

  Hopelijk heb je snel wat duidelijkheid.

  Sterkte 😘

 • boterbloemen

  Toen ik de reactie van je moeder las, dacht ik: ja, dat kan. En toen las ik zijn reactie en toen werd het meteen weer verdacht. Waarom ontkennen als er inderdaad niets aan de hand is? Pfff...

  Ik snap dat je weg bent gegaan hoor, maar kan hij ergens heen? Dan kan jij met de kinderen gewoon in jullie eigen huis. Lijkt me voor de kinderen wel fijn.

  Fijn in elk geval dat je een lieve vriendin hebt die er voor je is. Het moet allemaal bezinken natuurlijk, maar misschien is dit dan toch wel het moment om plannen te gaan maken voor een leven zonder een relatie met hem. Want na zoveel werken aan de relatie hem nog niet kunnen vertrouwen, je moet je toch afvragen of dit nog wel te herstellen valt. Hoe dat met je moeder moet, zou ik ook niet weten. Wat een rotsituatie!

 • Je_evi89

  Wat vreselijk onzeker dat je man zelfs ontkent. Dat zegt natuurlijk wel wat. Vertrouwen is het belangrijkste in een relatie en daar zijn eerder problemen mee geweest las ik. Ik wens je rust en wijsheid toe!

 • Palmpje12

  Je moeder zegt er is niks en hij heeft de apps snel verwijderd.. heel raar.

  Sorry als ik misschien hard overkom maar iemand die écht om jou geeft zou er alles aan doen (en al helemaal in jouw situatie na zoveel liegen en bedriegen en als hij t echt goed zou willen maken) om aan jou te bewijzen dat er echt niks aan de hand is.

  Laat je aub niet de kop gek maken en denk aan jezelf en je kinderen want iemand die jou zo blijft behandelen is het echt niet waard

 • bloempies

  Hopelijk is het confronteren goed gegaan! En zijn ze eerlijk geweest!

 • Je_evi89

  Ik ben ook komen kijken of er al meer duidelijk is..

 • Palmpje12

  Ik ben ook benieuwd hoe het is?

 • Mommiebakster

  Hoe gaat het nu? Al meer duidelijkheid?

 • bloempies

  Ach meid.. Wat klote allemaal 😔 Ik zou ‘s nachts zijn telefoon pakken. Maar mocht je hem al geconfronteerd hebben dan is er een grote kans dat hij die berichten heeft verwijderd. Kijk ook aub naar het nummer en als het er hopelijk nog is hoe en wat er in die berichten (smsjes/whatsapp) staat. Eventueel naar telefoon gesprekken terug kijken.

 • Connieg

  Je kunt hem aanspreken toch? Beide volwassen, al kan je daar bij hem z'n twijfels over hebben

 • 3-musketiers

  Hoe staat die naam in zijn telefoon, als schoonmoeder? Of met dr echte naam en kan het dan niet bijv zijn dat je moeder linda heet, en evt een andere vrouw ook Linda? Mijn man belt mijn moeder never nooit laat staan appen, tenzij er echt iets is, als hij dr moet hebben laat hij het via mijn gaan, en het is niet dat ze niet door 1 deur kunnen ofzo. Maar goed ik ben benieuwd ik kan me niet voorstellen dat een moeder dit doet namelijk. En anders hem er gewoon mee confronteren, maar zo een vent die je niet vertrouwd waarom blijf je nog bij hem, vertrouwen is toch wel een basis in een relatie

 • Demera

  Even een algemene update, ik heb nog niet kunnen kijken. Alsof hij het in de gaten heeft houd hij angstvallig zijn telefoon in zijn broekzak. Morgen zou mijn moeder op bezoek komen maar ze heeft net afgezegd. Ben nog niets verder dus helaas. Zodra ik meer weet laat ik het weten

 • Y1607

  Waarom vraag je het hem niet gewoon? Je bent toch allebei volwassen? Je vindt wat je hebt gelezen toch al niet ok?? Dan kun je hem toch gewoon confronteren?

  Ik vind dit geen gezonde relatie hoor tussen jullie 2. De 1 houdt angstvallig zijn telefoon bij zich en de ander wil die telefoon stiekem pakken om berichten te lezen...

 • Demera

  Denk je dat ik t niet gevraagd heb. Wat ik als antwoord krijg ia dat t niet zo is en ik me druk maak om niets. Als ik dan vraag om t me te laten lezen liopt hij boos weg. Voor mijn gevoel zijn we terug bij af en indd hebben wij geen gezonde relatie zo.

 • Linde-1

  Wat naar zeg. Ik denk dat hij nu toch alles heeft verwijderd omdat je hem er al na gevraagd hebt.

  Ik denk toch dat je het er nog een keer over moet hebben. Dat hij je vertrouwen een keer geschaad heeft en het nu weer die kant op lijkt te gaan en je graag uitleg wil over dat berichtje.

  Anders leven jullie ook langs elkaar met elkaar verwijten te geven zonder dat er over gesproken is of het uitgesproken is.

  Sterkte, ik hoop dat je snel duidelijkheid hebt en als hij inderdaad weer iemand anders heeft zou ik heel goed nadenken of je nog verder wil gaan met deze man.

 • JESNJ

  En kan jij geen bezoekje brengen aan je moeder?

 • Y1607

  En jij denkt dan wanneer je de telefoon van je man pakt dat alles nog in zijn telefoon staat??

  En hierboven staat toch echt duidelijk dat je je man nog niet geconfronteerd hebt..

  En idd dan stap je toch zelf naar je moeder?

 • Demera

  Hij heeft indd alles van t gesprek met mijn moeder verwijderd. Morgen komt mijn moeder. Ik heb een foto van dat stukje wat ik gezien heb gemaakt. Daarmee zal ik haar confronteren.....

 • Simba1

  Je moeder? Wauw.. als ik dit zeker zou weten dan hadden de spullen van mijn vriend al buiten gestaan of bij mijn moeder gebracht..!, de sloten waren vervangen en mijn telefoonnummer was gewijzigd zodat ook mijn " moeder" geen contact meer met mij op had kunnen nemen.

 • Aapjeguppie

  Ik weet niet of je ondertussen de mogelijkheid hebt gehad om de eerdere berichten te lezen maar ik denk dat je even rustig niet nadenken of jij verwacht dat jouw moeder dit zou kunnen. Ik weet dat je je best kunt vergissen in mensen maar over het algemeen heb je wel een idee of dit zou kunnen kloppen of absoluut niet.

  Op het moment dat jij verwacht dat je moeder inderdaad je vader zou kunnen belazeren en daarnaast jou heel veel ook een ellende zou kunnen veroorzaken zou ik de twee confronteren maar dan met je vader in dezelfde ruimte om hem ook de gelegenheid te geven dit tot zich door te laten dringen.

  Ik hoop dat het niet je moeder is maar zoals hieronder aangeven iemand die de foto gebruikt zodat hij minder snel argwaan krijgt.

  En eigenlijk hoop ik dat het helemaal niet waar is zodat je opnieuw kunt werken aan het vertrouwen wat jij een je man dus nog altijd niet helemaal hebben.

  Succes met welke kant dit ook op mag gaan. Ik wens je kracht en wijsheid want dat zal je in alle gevallen toch wel nodig hebben.

 • Y1607

  Waarom confronteer je hem niet gewoon ipv af te wachten om zijn telefoon te pakken...

 • Palmpje12

  Heb je nog verder kunnen kijken in het gesprek en of het echt je moeders nummer is?

 • Demera

  Nee nog niet. Hoop straks. Hopen dat hij zijn telefoon niet in zijn broekzak houd. Moeilijk...

 • Palmpje12

  Hoop dat je er snel in kan kijken zodat je duidelijkheid hebt. Misschien vannacht als hij slaapt. Duim voor je. Laat je ons wat weten? Sterkte 😘

 • Lindaaaaaaaa

  Ik zou eerst verder kijken en kijken of het echt allemaal klopt. Heb je dat al gedaan? En daarna confronteren

 • Lindaaaaaaaa

  En ?

 • Mommiebakster

  Vraag het hem, dan heb je duidelijkheid!

 • MiniMelii

  Huh met je moeder?? Is dit een grap ofso

 • Demera

  Was het maar een grap

 • Oummii

  "Mis je mij niet?" Zou ik persoonlijk niet zo een drama vinden. Jij weet wel het beste hoe jouw moeder/man met elkaar omgaan in het dagelijkse leven. Zou het kunnen dat ze het moederlijk bedoelt? Je zegt zelf dat je je moeder niet zo kent, dus zou het beeld dat je hebt van haar niet breken vanwege 1 appje. Ik zou eerlijk gezegd niet als eerste jouw moeder aanspreken maar jouw man. Dat je jouw man verdenkt is minder aanstootgevend vanwege zijn verleden dan jouw eigen moeder, dat mogelijk zelfs onschuldig is. Geen woorden voor. Sterkte meid!

 • Anonymous93

  Is het telefoon nummer wat bij dat gesprek hoort echt het nummer van je moeder? Kan ook zijn dat je man een ander onder jouw moeder haar naam in zijn telefoon gezet heeft, om geen argwaan te wekken.

  Als dat nummer klopt dan confronteren, beide. Desnoods waar je vader bij is (dit gaat hem ook aan).

 • Maria87

  Dit dacht ik ook meteen

 • Maria87

  Dit dacht ik ook meteen

 • Mommyx3

  Ik zou het telefoon nr controleren. Kan best dat diegene foto van jou moeder heeft zodat jij geen argwaan krijgt als je ff snel op zijn watsapp kijkt.

 • Shrimp

  Ja precies , echt nr checken wat achter de profielfoto en de naam zit .... Straks beschuldig je je moeder ergens van en maak je meer kapot dan je lief is .. tis echt iets heel ergs ( en dus ook super erg als ze het wel is !)

 • Vlindermoeder

  Ik moest 6x lezen, omdat ik dacht dat ik het verkeerd las. Je MOEDER of all people? Laat ze lekker allebei in de stront zakken! Confronteren, die vent uit huis zetten en je 'moeder' uit je leven bannen.

  Sterkte!

 • JESNJ

  Je moeder? Serieus? En dan plaats je hier een topic, lieverd. ALSJEBLIEFT. Confronteer iedereen, anders blijf je ermee zitten..

  Vooral je moeder! van je man kan je af maar je moeder blijft hoe je het went of keert altijd je moeder. Heel veel sterkte, en ik zou toch echt ff verder lezen

 • Demera

  Ja ik weet t, t klinkt en voelt als een film. Wist even niet waar ik het moest delen. Dus dacht dan hier. Vind t zo moeilijk.

  Zal kijken of ik t verder kan lezen. Hij heeft zijn telefoon constant binnen handbereik

 • ❤~je0919

  Gelijk de rest lezen ookal is het erg! Je verdient te weten wat er gaande is. En als dan blijkt dat er erger aan de hand is... zou ik ze beide op t zelfde moment voor blok zetten

  Zoiets is echt not done!

 • Pindakaasappel

  Moet je niet gewoon van deze kerel af...

 • MarieAnn

  Ik snap dat je erg geschrokken bent, zeker nadat er in het verleden iets dergelijks is gebeurd. Heb begrepen uit de andere reacties dat je het hele bericht niet hebt gelezen, dat zou ik dan zeker alsnog gaan doen. Zo krijg je meer duidelijkheid over het gehele gesprek. Je schreef dat je man therapie heeft gehad en dat dat hem heeft geholpen Ik vraag me nu af, heb jij therapie gehad, om met wat er vorig jaar is gebeurd mee om te gaan? Dit is namelijk een flinke trigger voor je, en dat is ook logisch hoor. Enige manier om meer duidelijkheid te krijgen is opnieuw een gesprek met je man aangaan. Sterkte gewenst.

 • Demera

  Ja we hebben samen ook therapie gehad. En ik weet dat ik zomaar getriggerd ben. T blijft toch in je zitten wat er allemaal al gebeurd is.

  Ik hoop dat ik de andere berichten ook kan lezen want hij verteld me niets. Wat ik ook probeer.

 • MarieAnn

  Ja natuurlijk blijft dat zitten, snap ik ook hoor. Het blijft een heel naar gebeuren.

  Dat hoop ik ook voor je, sterkte in ieder geval.

 • Mama-van-5-wondertjes

  Wat erg is dit ik zou rest van gesprek ook even lezen en dan gelijk hier vandaag wat aan gaan doen.want gedachten maken je helemaal gek.bah wat heftig

 • Girl1990

  Ik zou verklaring eisen. Van beiden... Moeder of niet. Dit is niet juist🙄

 • Tweede83

  Wat een grote ellende. Wat zul je ook geschrokken zijn.. als je wilt weten hoe het zit moet je wel actie ondernemen. Ik zou proberen zo gewoon mogelijk te doen en meer zekerheid en informatie willen voordat ik hem of je moeder ermee zou confronteren. Hoe meer zekerheid, des te sterker je staat. Wat een puinhoop zo. Vind dit verschrikkelijk voor je. Sterkte gewenst en een dikke knuffel

 • Baby.wens

  Zou de rest ook even proberen te lezen. Misschien valt het allemaal mee, ging er een heel gesprek aan vooraf en komt het geen wat je nu hebt gelezen, verkeerd bij je over. Terwijl dat misschien helemaal niet nodig is.

  En mocht het wel iets verkeerds zijn.... Dan zou ik ze allebei uit je leven yeeten, want dat is echt walgelijk. Überhaupt dat je kerel al contact heeft (op een verkeerde manier) met een andere vrouw en dan ook nog notabene je eigen moeder, bah. Van allebei super walgelijk.

 • Clairre

  Ja helemaal mee eens. Van allebei super walgelijk als dat het echt zo is.

  Eerst even verder onderzoeken. Misschien een chat geschiedenis kopiëren en naar jezelf sturen? En verwijderen omdat je man het anders op zijn telefoon ziet . Dan kun je op een rustig moment lezen ipv helemaal in de stress. Hoop dat je snel antwoorden krijgt!!

 • boterbloemen

  Wtf? 😳

  Ik lees hieronder dat je de rest niet gelezen hebt, dat zou ik wel doen om zeker te zijn hoe je dat berichtje moet plaatsen in het hele verhaal. Berichtjes kunnen anders overkomen, het kán een simpel grapje zijn oid.

  En ga het gesprek met je man aan. Als dit echt waar is dan wil je dat toch zo snel mogelijk weten.

 • Soccer-Mom

  Probeer weer met je man te praten en wellicht ook met je moeder. Heel verdrietig dit.

 • .Familyfirst

  Oh shit je moeder????

  Ik zou toch echt verhaal gaan halen bij je moeder en toch echt nog een keer goed het gesprek aan gaan met je man.

  Desnoods nodig je moeder thuis uit en je man erbij 3n confronteer ze beide hiermee....

  Mocht je man en je moeder daadwerkelijk iets met elkaar gedaan hebben dan zou ik ze toch beide uit mijn leven schrappen mocht dat mij overkomen dan.

  Jeetje jij moet je eigen toch echt kut voelen nu. Is je moeder nog met je vader?? Anders hem erbij betrekken?

 • Annanm

  Dit idd. Zou wachten tot jullie alle 3 (of 4) samen zijn en dan pas confronteren ermee.

 • Demera

  Ja mijn vader en moeder zijn nog samen. Zat er zelf ook al aan te denken om ze hiermee te confronteren als we met zijn 4en zijn. Maar wil ook nog wat meer bewijs. Hou maar in mijn hoofd straks zit ik fout

 • .Familyfirst

  Ja dat snap ik, zou ik ook willen, maar dat gevoel wat je er nu aan overhoud is echt klote

 • Je_evi89

  Ik weet niet hoe je relatie met je moeder is, maar ik zal verhaal gaan halen!

 • Love2019

  Zal eerst bekijken wat er precies speelt tussen hem en je moeder.

  Snap dat je je direct heel veel zorgen maakt, maar misschien is het onschuldiger dan je nu denkt..

 • Mama~linda~

  Wat een narigheid.

  Weet je zeker dat het je moeder was? Of heeft hij een telefoonnummer opgeslagen onder de naam van je moeder om geen argwaan te wekken?

  Ik ben niet geheel op de hoogte van je situatie, maar ik zou een vertrouwenspersoon zoeken, evt professioneel, om voor jezelf te bedenken wat je wilt en wat je mogelijkheden zijn. Los van wat je man wilt. Wat wil jij in het leven, waar word jij gelukkig van. Sterkte.

 • Demera

  Nee is echt mijn moeder want haar profiel foto stond er ook bij. Bah bah bah. Vind t zo moeilijk om te bedenken wat ik wil. Zo lastig allemaal

 • JustAMom

  Ik zou toch even checken of het nummer klopt. Iemand kan zelfs een profielfoto overnemen natuurlijk.

 • Nog-even!

  Kan het zijn dat hij jou hiermee voor de gek wil houden en uitproberen of jij zijn telefoon checkt, omdat hij dat dagelijks bij jou doet? Is het echt het nummer van je moeder of een ander nummer met haar foto?

 • Demera

  Nee is echt mijn moeder want haar profiel foto stond er ook bij. Bah bah bah. Vind t zo moeilijk om te bedenken wat ik wil. Zo lastig allemaal

 • Nog-even!

  Een profielfoto is natuurlijk xo te kopieren... Check het nummer én lees de hele geschiedenis... Je hier druk zitten msken, terwijl je maar een paar woorden gelezen hebt, lijkt me zeer zinloos....

 • LisanW

  Hoe is het vorig jaar afgelopen? Is hij in therapie geweest na de vorige doodsbedreigingen? Ben jij nog, al dan niet tijdelijk, weg gegaan? Heb jij als enige uitlaatklep je moeder gehad of zijn er therapie gesprekken geweest?

  De vorige keer zou hij naar de huisarts, is daar nog wat mee gedaan? En is de situatie momenteel qua ellende hetzelfde als toen?

  Sowieso, je moeder...... om te kotsen!

 • Demera

  Ja ik ben tijdelijk weg gegaan. Naar mijn ouders. Hij is in therapie geweest. Heeft intensieve gesprekken gehad waarna onze relatie weer een stuk beter ging. Maar nu dus dit. Aan de ene kant Wil ik ze confronteren maar vind t ook zo lastig

 • Nog-even!

  Alleen maar de woorden "mis je me niet", lijken mij niet genoeg reden om te denken dat zij iets met elkaar hebben... Dit klinkt echt als een complottheorie zonder échte aanwijzingen...

 • Y1607

  Als ik jouw vorige blog lees dan was jullie relatie Al behoorlijk slecht...

  Hoe zijn jullie daar toen uitgekomen?

 • Demera

  Ja vorig jaar was onze relatie echt klote. Mijn man heeft therapie gehad en zit nog steeds aan de medicatie. Leek goed te gaan tot zijn gedrag weer veranderde. Weer sneaky met de telefoon en zo.

 • Annanm

  Wow je moeder nog wel? 😖 wat stond er nog meer in?

 • Demera

  Ik heb het verder niet geopend. Ik schrok hier zo van. Heb er een foto van gemaakt.

 • Myrtheflower

  Heel eerlijk zou ik het eens verder uitzoeken, meer feiten verzamelen. 1 appje kan van alles betekenen, eerst proberen de context te achterhalen. Probeer bewijzen te vinden.

  Succes, ik hoop oprecht dat het allemaal niet klopt,, echt,, je moeder,, ik krijg er de rillingen van...


1 2 3