Mijn leven gewoon echt even kut

Van de week uitslag van vader gehad hij heeft kanker aan zijn lever en aan zijn longen is erge kanker nu nog hersenscan gehad hoop niet dat daar ook zit,
Hij kan niet meer beter worden hij heeft van de week eerste chemo gehad is om zijn leven rekken en voor hoelang pfff geen idee,
Alles blijf onzeker we hopen dat chemo gaat aanslaan dat hij niet te ziek van word, ik vind zo verschrikkelijk dat hij niet meer beter kan worden ik heb al zo veel lopen huilen gaat maar niet over ben er kapot van.
Ook op mij werk kan niet van mij afzetten ik denk steeds hoelang heeft nog? 3 maanden jaar word soms zo naar van gedachten😥 en ben zelf 30 weken zwanger maar genieten doe echt niet meer,
Nu denk ook wellis we maken ons soms druk om kleine dingetjes maar dan is je leven toch wel heel belangerijk en alles daar omheen wat je lief heb,
Moest even van afschrijven.

2448 x gelezen, 7

reacties (22)


 • jjma

  Ik weet wat het is! Heel veel sterkte toegewenst en pak de tijd die je hebt om samen te zijn!

 • Fijne-mie

  Verschrikkelijk..veel sterkte

 • C.helletje

  Heel veel sterkte

 • GJAF

  Probeer kracht te putten dat hij je kindje nog gaat zien waarschijnlijk en dat jullie nog samen kunnen genieten. Pak wat je pakken kan. Ik begrijp je verdriet uit ervaring maar treuren moet je naderhand proberen te doen en nu genieten! Gek he als ik dat zeg...

 • Caroline27

  Nee is niet gek ik begrijp wat je bedoelt moet zeker nu nog genieten 🙂we houden maar hoop dat chemo mag aanslaan dat hij niet erg ziek van word.

 • Si78

  Heel veel sterkte!

 • mama-van-E.J.M

  Vreselijk! Sterkte! Hier opgegroeid met vader met kanker(had het 12 jaar) is heftig maar oom waardevol, je leert juist wat écht belangrijk is. Kijk naar wat je nog samen hebt en probeer herinneringen te maken, kijken naar hoelang hij nog heeft, heeft geen zin, jij en ik kunnen ook vandaag of morgen een ongeluk krijgen en doodgaan, 😉

 • Soccer-Mom

  He meis wat naar. Wel herkenbaar. Mijn schoonvader zit in dezelfde situatie, ook ongeneeslijk ziek en krijgt levensverlengende chemo's. Hij leeft in zijn 'blessuretijd' en als familie proberen we er maar - voor zover dat kan met de huidige coronamaatregelen - maar het beste van te maken. Heel veel sterkte.

 • Caroline27

  Oh ook vreselijk voor jullie zeg zo kut ziekte, maar is hij erg ziek van chemo?

  Voor jullie ook veel sterkte valt allenmaal niet mee.

 • Soccer-Mom

  Van de eerste wel, inclusief ziekenhuisopname maar na de tweede ging het al stukken beter. In die zin, geen ziekenhuisopname.

 • Dreamsz90van2

  Verschrikkelijk meid. Hopelijk kan je nog vele mooie pijnloze momenten mee maken met je vader

 • Aapjeguppie

  He wat een vreselijk naar bericht. Wat een moeilijke tijd gaan jullie in. Heel veel sterkte en hopelijk komt je kleintje gezond en wel op tijd om nog mooie herinneringen te maken met je vader. Sterkte.

 • Lindaaaaaaaa

  Mijn vader is op 33 jarige leeftijd overleden aan kanker... helaas hebben we nergens invloed op

  Heel veel sterkte toegewenst !

 • Chudo

  Vreselijk. Ik hoop dat er een wobder mag gebeuren. Die bestaan echt! 2 maanden geleden hebben wij onze buurvrouw begraven. Zij zou 15 jaar geleden nog maar 4 maanden te leven hebben, maar de jaren gingen voorbij en ze bleef. Ik hoop dat ook jouw vader nog lang mag blijven!

 • Caroline27

  Woow wat bijzonder he😱 bij mij vader doen daar geen uitspraak over omdat ze niet weten of chemo aanslaat dat hij niet kan genezen dat hebben wel gezegd. Maar elk jaar die heeft zal al bijzonder zijn word wel een hele zware tijd.

 • Mamivan4

  Heel veel sterkte binnen komende periode.

 • Annx

  Ik zat in de zelfde situatie, mijn moeder had kanker bij haar lever en hele maag en is wel helaas 4 maand geleden overleden.

  Maar wat een kracht, mijn eerste zoon is overleden die heeft ze nog mogen zien en mijn 2e zoon heeft ze 3 weken mogen bewonderen.

  Maak veel foto’s en ook generatie foto’s want dat is zo bijzonder en mooi.

  oh en wij hebben een familie foto gemaakt bij een fotograaf, alleen met gezin.

  Trouwens je kan meer aan dan je denkt.

  Sterkte!

 • Caroline27

  Oh meid wat hebben jullie ook vreselijke dingen moeten mee maken,

  Hoelang heeft jou moeder geleefd met vreselijke ziekte?

  Ja heeft denk ik ook tijd nodig om laten bezinken maar hoe dan ook blijft onzeker we moeten er door heen.

  Bedankt voor je berichtje 🙂

 • Annx

  Anderhalf jaar maar het zat er wel langer.

  Wij denken eigelijk dat het er wel 4 jaar zat, ze had ervoor kanker gehad en is daarna niet bestraald omdat het volgens hun ingenesteld was en er weinig kon gebeuren.

  Ze heeft gevochten voor mijn kinderen en daarna was haar lichaam op.

  Gisteren zou ze 60 zijn geworden en mijn vader moest een Corona test doen en zat alleen in huis. Oh dat vond ik zo erg.

  Het heeft echt tijd nodig maar echt maak veel foto’s van jou vader/kinderen en eventueel één familie foto. Wij zijn daar zo blij mee.

  Geniet van jou/jullie vader/opa.

 • Linde-1

  Heel veel sterkte ♥️

  Toen mijn schoonmoeder de diagnose kanker kreeg heeft ze samen met mijn schoonvader elke avond een verhaal van de dag opgeschereven en hoe ze zich voelt.. voor mijn schoonvader nu heel waardevol, vooral het eerste jaar naar overlijden. Misschien ook nog iets voor jou vader om te doen..

  Succes met je zwangerschap nog.. ik hoop dat je vader de baby nog mee mag maken en vast kan houden😘♥️

 • O.

  Och wat naar! Sterkte 🍀