GJAF's profiel

Over mij

Hallo,

Bij mijn eerste zwangerschap heb ikzelf gemerkt dat ik veel wil weten over wat meiden voelen. Elke vrijdag probeerde ik een mini verslagje te maken van de voorgaande week. Soms poste ik dagelijks een stukje. Positief of niet. Zo probeerde ik voor mezelf een bezigheid te hebben op het wachtbankje, anderen te informeren en een overzichtelijke bijdrage te leveren aan BB. Lees, reageer en doe er (hopelijk) je voordeel mee.

Wie weet volgt er snel meer...

De BabyBytes ticker:

Een ticker met ontwikkelingsinformatie:

[url=http://www.babybytes.nl/zwangerschapsverloop/3/14/2017][img]http://www.babybytes.nl/zwangerschapsticker/777777/000000/Mijn zwangerschap/3/14/2017.png[/img][/url]

Maak een ticker

Mijn Cyclus:

Maak je eigen ovulatieticker


Onze eerste Kleine

De BabyBytes ticker:

Zwangerschapsticker

Maak een ticker

Een ticker met ontwikkelingsinformatie:

baby development

Een ticker met humor:

baby development

Mijn eerste zwangerschap is op deze site beschreven. Ik ben bevallen in juni na een zwangerschapsduur van 41+5. Elke week van deze zwangerschap schreef ik een blog. Hoogstwaarschijnlijk doe ik dat niet elke week meer naar de geboorte van onze dochter, S. Wel zal ik proberen eea bij te houden en jullie op de hoogte te houden van het wel en wee van ons leventje.

 

Flink wat jaren later was daar eindelijk de mogelijkheid voor een tweede kindje... In mei 2018 ben ik bevallen van onze tweede prachtdochter S. Nu de vraag of er nog een derde komt...

Mijn Cyclus:Maak je eigen ovulatieticker

Ook op mijn profiel:


Laatste: 22/03/2018
Laatste: 7 dagen
Jongste: 06/05/2018

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 8 dagen ben ik 2600 dagen lid. Ik schreef 555 reacties op blogs en 12 reacties op artikelen. In het forum heb ik 10 Topics geopend. Ik heb op 229 Topics gereageerd.. Ik heb 30 Vrienden gemaakt.Ik heb 1667 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 85 's en heb 5 's aan anderen gegeven. Bedankt!