Smash taart 1e verjaardag

Hoi dames, ben ik weer met mijn off topic.
Binnenkort is zoontje 1 jaar. Wat gaat de tijd snel.
Ik wil op zijn verjaardag dat hij een smash taart heeft
En ik ga foto's maken van dat moment❤️
Ik kan alleen niet bakken. Ik bak nooit wat haha en
Het zit niet in mij haha.
Ik wil een gezonde smash taart voor mijn zoontje,
Dus niet te veel suiker en niet te vet.
Ik wil het Online bestellen en ergens dichtbij ophalen.
Ik woon in Zuid-Holland en ik wil niet te ver rijden.
Liever in Zuid-Holland zelf.
Weet iemand waar een ik smash taart kan bestellen?
Die ook gezond is voor 1 jarigen?
Mag gewoon een blauwe grote cupcake. Hoeft
Verder niet zO bijzonder te zijn. Ik zag iets in Ede maar dat
Is te ver weg.

Of heeft iemand een idee van een simpel recept wat
Ik zelf kan bakken thuis. Niet te ingewikkeld haha.

2040 x gelezen, 2

reacties (14)


 • Pumpkinious

  Zoals de meesten hieronder al schrijven, eten kindjes er amper iets van. Heb bij beide zoontjes zelf een kleine taart gemaakt en bijna alles moeten weggooien.

  Als je het heel gezond wilt houden: ik heb eens gezien dat iemand een taart heeft gemaakt met fruit (lagen met watermeloen, schijfjes kiwi aan de zijkant als decoratie en bovenop druifjes, frambozen, mandarijntjes,...)

 • .Familyfirst

  Ik ben van mening dat je als je dit wil doen je dan ook niet druk moet maken om die ene x dar hij mischien iets war meer suikers binnen krijgt, als je een smash cake wil doen moet je het wel goed doen, en niet zonder suikers etc en alleen maar aan gezond denken, ten eerste zal hij er qaarscbijijk niet veel van eten, mijn Kids vonden het maar vies , al die plakzooj en hun handen werden vies was okk geen succes, die taart boeide hun echt niet op die leeftijd , dus als ze al 3 happen op hebben dan is het veel.

  Je kindje is jarig het is feest en bij feest horen nou ook gewoon suikers, hoeven geen kilo's te zijn off course, maar dan kleine beetje moet kunne toch.

 • mammavaneenmeisje

  Toevallig woon ik in dezelfde provincie en maak ik dit soort taarten. Taarten zijn een feestje en zitten bomvol suikers. Als je een gezonde variant wil zonder teveel suikers dan lopen de kosten voor zo’n taart snel op want dit soort grondstoffen zijn prijzig. In plaats van suiker gebruik je dan bijv. kokosbloesemsuiker. (Gezondste vorm van ‘suiker’.) Je zou zoals hieronder staat een gezonde variant zelf kunnen maken op een creatieve manier of de suiker voor lief nemen en een ‘ongezonde’ cake smash doen. Persoonlijk zou ik niet zo snel een gezonde cake smash doen. De prijs loopt echt op en vaak wordt het daarna niet meer gegeten.

 • MamaRosali

  Leuk idee! Mijn ervaring is dat ze er toch niet echt van eten, dus gezond maakt voor die ene dag niet zo uit. Ik had vreselijk m'n best gedaan op een glutenvrij en melkvrije taart met botercrème en nijntje figuur erop. Maar hij snapte de lol niet. Hij voelde er aan, smeerde snel z'n vinger aan de vloer af en ging toen huilen omdat de vloer vies was. Toen was hij zo boos dattie de taart pakte en heel hard huilend heeftie hem door de kamer gegooid. K hoop dat jouw zoontje wat fotogenieker is 😂😂

 • Blondie-mama

  Kopen

  Hema

  Multivlaai

  Hier hebben meerdere bakkers het ook

  Zelf een leuk 1 erin en klaar

  Of had je iets speciaals in gedachten ?

 • Yune

  Maak je aub niet druk over de suiker en vet. Je zoontje krijgt er hooguit een paar happen van binnen.

  Hier hebben we een kleine slagroom taart voor m gemaakt, vond ie prima. Hij at meer het fruit dat erop zat dan de taart zelf

  Maar wil je voor makkelijk, dan via hema of bestellen via een cup cake winkel

  https://www.cupcakerij.nl/

 • Lindaaaaaaaa

  Hij is jarig!! Voor 1x maakt toch niet uit ? Kun je hem net zo goed appels en paprika geven en dat op de foto zetten :-)

 • .Familyfirst

  Whahahahhaa ik ga stuk, maar ik ben het met je eens

 • Annanm

  Voor die ene keer Zou ik daar echt geen probleem van maken, je kindje gaat écht niet heel die taart op eten... t zal vooral de taart ontdekken en kliederen zijn, misschien krijgt hij n paar hapjes binnen? Krijgt hij niks van hoor. Hij is toch jarig ook. Na de fotos kun je de taart evt wegpakken.

  Ik heb voor mn zoontje zijn eerste verjaardag ook een cakesmash geboekt bij n fotograaf over n maandje, die regelt dan ook de taart, decoratie, achtergrond etc.

  Ik woon zelf in limburg maar n vriendin van mij heeft het bij Steef en Suus laten doen in den haag, zij was super tevreden erover

 • Lady-Whistledown

  Als je per se een 'gezonde' smashtaart wilt maken, dan zal je zelf aan de bak moeten. Zoek naar recepten en probeer het toch zelf. Kijk hiervoor bijvoorbeeld op smulweb. Zelf ben ik van mening dat een keertje uit de bocht qua suiker echt niet erg is. Ik koop mijn taarten altijd bij de HEMA. Gewoon makkelijk.

 • Nog-even!

  Taartbodem kopen. Een laagje vla erop. Versieren met slagroom e.d. en slaan maar

 • Afwachten0

  Haha. Dat klinkt niet verkeerd. Echt iets voor mij. Hup hup en klaar is Kees. Maar ben bang dat de taartbodem te veel suikers bevat. Of kan het geen kwaad voor een keertje? Moet toch kunnen? Een kleiner taartbodem of ik snij het af en dan is die kleiner, slagroom met weinig vet erop en ik heb nog wat versiering in de kast staan. En dan ben ik klaar haha. Nou ik zie het wel zitten haha. Ik hou deze optie in gedacht 💡😁👍🎉 Dank😆

 • Mommiebakster

  Je kunt ook een taartbodem maken van koek met gesmolten boter en dan op laten stijven in de koelkast. Koek moet je dan vermalen tot kruimels. Kun je iedere koek nemen die je goed vind.

  Of havermout ipv koek. Dadels of vijgen is ook een optie.

  Genoeg te bedenken.

 • Nog-even!

  Nee joh, maak je niet druk. Die bodem wordt waarschijnlijk niet eens gegeten... Is gewoon een luchtige cakebodem... Met een beetje handjes aflikken, heegt ie waarschijnlijk al genoeg gehad!