Zó ziet het eruit als je wordt teleurgesteld tijdens een gender reveal

Zó ziet het eruit als je wordt teleurgesteld tijdens een gender reveal

Uiteindelijk is het het allerbelangrijkste als je een gezonde baby ter wereld kan brengen, of het nu een jongen of een meisje is... Maar als je tijdens een gender reveal hoopt op bijvoorbeeld een meisje dan kan de teleurstelling héél groot zijn als het een jongen blijkt te zijn. Zó ziet dat eruit...

Een gender reveal op beeld vastleggen en delen op social media wordt steeds populairder. Reacties kunnen compleet viraal gaan, bijvoorbeeld omdat ze heel herkenbaar kunnen zijn. Zo plaatste Kaylin Bennet op TikTok haar twee gender reveals waarbij haar reacties totaal verschillend zijn.

TikTok video

 

@kailynwaylenn Our first gender reveal vs. the second In my BOY MOM era the shock has settled in and we’re getting so excited to meet our little man #genderreavel #boymom #genderdisappointment original sound - Kailyn Bennett

Eerste gender reveal vs tweede gender reveal

Tijdens de eerste gender reveal is ze door het dolle heen als zij en haar man ballonnen doorprikken en duidelijk is dat ze een jongetje verwachten. Ze springt een gat in de lucht.

Tijdens haar tweede gender reveal loopt de spanning op als ze allebei een cupcake doorbijten waarbij de binnenkant roze of blauw is om het geslacht van de ongeboren baby te onthullen. Van tevoren zegt Kaylin dat ze keihard gaat huilen als blijkt dat ze weer een jongetje verwachten.

Vol verwachting happen ze allebei in hun cupcake en dan blijkt dat ze weer een jongetje verwachten. Kaylins teleurstelling is overduidelijk. Ze gooit haar handen in de lucht terwijl ze wat onverstaanbaars uitschreeuwt en de cupcake op de grond gooit. Dan doet ze haar handen in de lucht huilt even, ademt diept in en roept op een quasi enthousiaste manier: “We krijgen nog een jongetje!”

Was jij teleurgesteld toen je hoorde dat je een wéér een jongetje/meisje verwachtte?

Lees ook:

Hilarisch: de reacties van oma's tijdens een gender reveal
De leukste ideeën voor een gender reveal party!

Bron: ScaryMommy.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


  • Chudo

    Wat een raar mens. Ze huilt als een klein kind dat geen snoepje mag😌

  • M1518

    Vreselijk! Beschamend en tenenkrommend….sommige mensen zijn blijven hangen in hun kindheid.

  • Barbamammie79

    Kind krijgt kind.

    Grow up .... please.

  • Barbamammie79

    Kind krijgt kind.

    Grow up .... please.

  • hjdv

    Lekker dan als je als kind later dit filmpje tegen komt. Voorkeur hebben kan best, maar om dit zo duidelijk te laten merken op een filmpje wat dan ook nog op internet beland? Wat het kind later misschien tegen komt, o, mama wilde helemaal geen... Kind zal zich heel fijn voelen.

  • Yune

    Tja, de kans is nog steeds 50/50, en je kan er bar weinig aan doen om de kans te vergroten voor de een of de andere.

    Hier even schrikken, een 2de jongen, maar dat was gauw over, want ik ben namelijk super dol op m'n 2de knul, een hartstikke lief en knuffelig kind die de leukste schaterlachje heeft

    Maar, ik snap 't wel, je hoopt, en die komt niet uit, de droom of toekomstbeeld van bijvoorbeeld een meisje, als je al een jongen hebt, en visa versa.

    En sommige malen alleen maar meisjes of alleen maar jongens, en dat is hartstikke oké

  • Kleine-bloem

    Pff... wat een drama. Denk even in dat dit van jouw moeder op internet staat en jij de verwachte baby bent. Arm kind.

  • Barbamammie79

    Nou dit dus.

  • Barbamammie79

    Nou dit dus.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50