De leukste ideeën voor jouw gender reveal party!

De leukste ideeën voor jouw gender reveal party!

Een gender reveal party. Je hebt het uit Amerika overgewaaide fenomeen vast wel eens voorbij zien komen op sociale media. Het is een superleuk concept om het geslacht van je baby aan familie, vrienden en kennissen te onthullen. Ben jij van plan om een gender reveal party te houden of ben je zelfs al aan het plannen maar heb je geen idee wat je kan doen? Wij hebben tips! 

Gender reveal taart 

Een gender reveal taart is een ontzettend leuk idee, maar kan ook op veel verschillende wijzen uitgevoerd worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van gekleurde botercrème of gekleurde taart? Je zou de lat zelfs nog een stukje hoger kunnen leggen en de taart vullen met gekleurde smarties of M&M's. Wees creatief! 

Een ballon 

Een ballon gebruiken op je gender reveal party is een van de meest bekende manieren die er is. Dit komt omdat de voorbereiding vrij simpel is. De ouders kunnen hierbij gewoon de ballon lek prikken en na afloop de gekleurde stof opvegen. Het is dus naast handig ook heel praktisch met opruimen! 

Een ballon (maar dan beter!) 

Hoe leuk is het om een doos open te maken waarin de gekleurde ballonnen zitten van het geslacht van jouw baby? Een ballon kan natuurlijk makkelijk, maar wil je de lat nog hoger leggen? Gebruik dan een grote doos en doe hier helium ballonnen in! Papa en mama maken deze doos open op het feestje en alle aanwezigen zien de kleur van het geslacht tegelijkertijd. Helium is trouwens heel makkelijk te verkrijgen bij de Action, dus ren naar de Action als je dit idee in gedachten hebt! 

Gender reveal Oreo's 

Wie houdt er nou niet van chocolade? Daarom is het een enig idee om gender reveal Oreo's te gebruiken. Je gebruikt ze als volgt: maak de Oreo's open en doe er gekleurde muisjes in van het juiste geslacht. Maak ze vervolgens weer dicht en omhul de Oreo's met chocolade om de juiste kleur te verbergen. Iedere zoetekauw op het feestje zal je ontzettend dankbaar zijn voor een lekkere snack en voor het onthullen van het geslacht! 

Heb jij een gender reveal gedaan? Zo ja, hoe heb je het gedaan? 

Lees ook

Spannend: een gender reveal roulette (met eieren!)
De allerleukste gender-reveal video's op een rij

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50