Zwangerschapsdementie: als je rok geen rok blijkt te zijn

Zwangerschapsdementie: als je rok geen rok blijkt te zijn

Als je zwanger bent dan werken je hersenen niet helemaal zoals je gewend bent. Zwangerschapsdementie noemen ze dat. Je vergeet veel en je haalt soms wat door elkaar. Zoals deze moeder die blij was met haar gestreepte rok, dat eigenlijk geen rok bleek te zijn…

Blogger en aanstaande moeder Lori Farrell plaatste een hilarische foto van haar op Facebook van haar nieuwe rok met daarnaast een afbeelding van een autostoelhoes. De rok die ze aan had bleek namelijk echt een autostoelhoes te zijn!

Lees ook:
Zwangerschapsdementie is echt en kan twee jaar duren

Wat was het eigenlijk?

“Een vriendin van mij stuurde me een berichtje dat ze nog heel veel babyspullen had die ze kwijt wilde. Ik kwam thuis met een auto vol spullen met genoeg babykleding voor de eerste drie maanden. Ook kreeg ik een zwangerschapskussen, speelgoed, schoenen en nog veel meer. Toen ik het gestreepte ding ertussen uit haalde, wist ik niet precies wat het was. Het zat niet in een verpakking en het zat tussen de kleding en dekentjes.”

Rok

Ze besloot het mysterieuze ‘ding’ als rok te gebruiken, trok ‘m aan en ging naar haar werk. “Ik dacht dat de zijkanten zo los hoorden te zitten en dat het een zwangerschapsrok was. Ik vond het wel raar dat het labeltje aan de voorkant zat.” Toen ze op haar werk ging ze online om meer informatie over het merk te vinden. Ze begreep ineens dat ze geen rok aan had, maar iets heel anders: een autostoelhoes!

Ze vroeg aan een collega of die een foto kon maken en ze plaatste het op haar Facebookpagina. De post heeft inmiddels meer dan 57.000 likes opgeleverd.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50