Zwangere moeder krijgt onverwacht hulp van vreemdeling

Zwangere moeder krijgt onverwacht hulp van vreemdeling

Als je als zwangere moeder met je dreumes een vliegreis plant zonder partner dan weet je dat de kans groot is dat het een moeilijke vlucht kan worden. Wat kan onverwachte hulp op zo’n moment welkom zijn!

Angela Byrd zag een prachtig moment in het vliegtuig waardoor ze spontaan tranen in haar ogen kreeg. “Tijdens een vliegreis naar Georgia was er een man, een vreemde voor deze vrouw, die aanbood haar te helpen, omdat ze zwanger en alleen reisde samen met haar zoontje die overstuur was.”

Lees ook:
Moeder van tweeling krijgt onverwacht hulp in vliegtuig

'Alsof het zijn eigen kind was'

“Hij vertelde dat hij een vader is. Hij wilde haar helpen zodat zij even rust had. Hij liep bijna de hele vlucht door het gangpad terwijl hij het jongetje probeerde te troosten alsof het zijn eigen kind was. Ik kreeg er tranen in mijn ogen van… Want dit was het bewijs dat er nog steeds aardige mensen zijn in deze onrustige wereld.”

Bron: Popsugar.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50