Moeder van tweeling krijgt onverwacht hulp in het vliegtuig

Moeder van tweeling krijgt onverwacht hulp in het vliegtuig
  • in Moeder
  • 1
  • 3813
  • 06/02/2018

Een vliegreis met een baby, kan veel stress opleveren. Dus als je in je eentje gaat mét een tweeling, dan stijgt je stresslevel sky high! Het overkwam een moeder tijdens een binnenlandse vlucht in de Verenigde Staten. Gelukkig was er een medepassagier die onverwacht te hulp schoot.

Een moeder met een tweeling van waarschijnlijk zes maanden maakte een vliegreis en had haar handen letterlijk en figuurlijk helemaal vol. Het vliegtuig was helemaal bezet en dat betekende dat ze het autozitje dat ze voor een van haar baby’s gebruikte niet meer bij haar kon houden, maar dat het in het ruim werd opgeborgen. Nu had ze twee baby’s in haar armen. Een stewardess maakte haar duidelijk dat ze op deze manier niet met het vliegtuig mee kon.

Lees ook:
Hoe zorg je dat een vliegreis met je baby relaxt verloopt?

Moeder helpt moeder

Gelukkig was er een andere moeder die haar onverwacht te hulp schoot. Zij bood aan een van de baby’s op haar schoot vast te houden. Ze gaf de baby zelfs een flesje en liet het een boertje doen. Terwijl haar eigen kind begon te huilen, legde ze haar dochtertje uit dat het belangrijk is om anderen mensen te helpen. “Deze moeder is helemaal alleen en heeft niemand om haar te helpen. Het is dus echt nodig dat een andere moeder haar helpt.”

Vervolgens zong ze een liedje voor de baby en deze heeft vervolgens de hele vlucht geslapen.

Wat een ontzettend mooi gebaar van de ene naar de andere moeder!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50