Zo vieren vroeggeboren baby’s Halloween

Zo vieren vroeggeboren baby’s Halloween

Met Halloween is het traditie om in bepaalde landen je in je mooiste en engste outfit een Halloween-parade of een -feestje bij te wonen. Maar wat als je nog héél klein bent en in het ziekenhuis ligt? De verpleegkundigen van het Kinderziekenhuis in Chicago bedachten de perfecte oplossing!

Om Halloween te vieren op de afdeling waar vroeggeboren baby’s lagen, werd er groots uitgepakt. De afdeling organiseerde een Halloween-verkleedwedstrijd. Ouders werden gevraagd hun baby speciaal voor deze feestdag te verkleden. Via de Facebook-pagina van het ziekenhuis kon worden gestemd op de meest originele outfit.

Lees ook:
Deze moeder van twee deed een Halloween-challenge van 31 dagen

Halloween-kostuums

Wij konden niet kiezen, dus hier een selectie van de mooiste kostuums!

halloweenbaby

halloweenbaby

halloweenbaby

halloweenbaby

halloweenbaby

halloweenbaby

halloweenbaby

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

5 leden zijn nu online
Aanmelden