Deze moeder van twee, deed een Halloween challenge van 31 dagen

Deze moeder van twee, deed een Halloween challenge van 31 dagen

“Ik probeer elke dag een nieuw kostuum te posten de komende dertig dagen”, schrijft ze op Instagram na haar eerste foto. “Ik stop vast na vijf, haha”, voegt ze eraan toe. Nou stoppen deed ze niet, deze moeder postte elke dag een Halloween-foto van haar twee kinderen.

IT

Moeder Meegan uit Salem, New Hampshire is duidelijk fan van films. Het begon eind september met een foto waarin de kinderen verkleed zijn als personages uit de beroemde film IT. Daarna had ze de smaak te pakken.

Tijdrovend klusje

Dan vraag je je natuurlijk af, wanneer slaapt deze mama? Je bent niet de enige: “Veel mensen vroegen waar ik de tijd vandaan haal. Heel simpel, laat al je normale huishoudelijke taken, de boodschappen en self care vallen om de kostuums te maken”, grapt ze tegen Buzzfeed.

Ze voegt eraan toe dat ze samen met haar man dol is op Halloween: “Ik hou van knutselen dus dit was een perfect project voor mij”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50