Zo lief: een van de eerste woordjes van zoon prins Harry

Zo lief: een van de eerste woordjes van zoon prins Harry
 • in Overig
 • 1
 • 912
 • 27/05/2021

Prins Harry was heel ontroerd toen hij een van de eerste woordjes van zijn zoon Archie hoorde, maar het voelde ook dubbel. “Het is heel erg lief, maar het maakt me ook heel erg verdrietig.”

Dit onthulde hij tijdens zijn nieuwe Apple TV documentaire serie, die hij samen met Oprah Winfrey produceert. “Ik ging naar zijn kamertje en naast woorden als ‘mama’ en ‘papa’, was ‘oma’ een van zijn eerste woorden die hij kon zeggen. Hartstikke lief, maar tegelijkertijd maakt het me ook verdrietig, omdat ik wilde dat ze hier was.” Volgens Harry, zou zijn moeder, prinses Diana, heel erg trots zijn op haar kleinzoon.

Lees ook
Zo stelt Meghan Markle het dragen van zwangerschapskleding nog even uit

Trots

“Ik leef het leven dat zij graag voor zichzelf wilde hebben, dus ik weet zeker dat ze heel trots op me is en dat zij me heeft geholpen om hier te komen waar ik nu sta. Ik heb haar aanwezigheid nog nooit zo goed gevoeld als het afgelopen jaar.” En hij voegt eraan toe dat hij graag had gewild dat ze Meghan en zijn zoon, die net twee jaar is geworden, had kunnen ontmoeten. Meghan is inmiddels zwanger van hun tweede kindje en is volgens ingewijden uitgerekend op 20 juni.

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


 • Mamabear3

  Zoals de Gruffalo zou zeggen:

  "Mij lijkt het sterk,

  Maar misschien is het waar"

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50