Zin in een relaxte Moederdag? Doe jezelf een klusser cadeau met korting!

Zin in een relaxte Moederdag? Doe jezelf een klusser cadeau met korting!

Yes, het komt er weer aan: Moederdag! Of je er nu waarde aan hecht of niet; op een zonnige zondag in mei in de watten gelegd worden, is altijd lekker. Jammer alleen dat je partner ook dat weekend weer tig klussen op de planning heeft staan. Zorgen dat zijn aandacht vooral naar jou gaat? Doe hem (of eigenlijk jezelf dus) een klusser cadeau!

Moederdag mag dan commercieel zijn, tegen het in ontvangst nemen van gevingerverfde schilderijtjes en versgekookte eitjes kan niemand op. Beetje jammer alleen dat je lief na het serveren van de verse jus weer overgaat tot de orde van de dag. Niet omdat hij dat wil, maar omdat er nog tig klussen liggen waar hij doordeweeks niet aan toekomt. Denk aan het verbouwen van de babykamer, het in elkaar zetten van die box met 387 Zweedse schroeven of het figuurzagen van die houten speelmobile. Leuk? Nee. Nodig? Eigenlijk ook niet. Met Jobado huur je namelijk voor een prikkie een handige buurtgenoot in die het voor hem doet. Houden jij en je partner zondag lekker vrij voor jullie samen.

Jobado
Wacht even, iemand goedkoop inhuren voor je klusjes: klinkt leuk, maar hoe gaat dat precies? Via de Jobado-community, waar tientallen mensen met tijd en talent zich aan hebben gemeld om buurtgenoten te helpen. Tegen een schappelijke vergoeding nemen zij uit handen waar jij geen tijd voor of zin in hebt. Wanneer ze dan voor je deur staan? Snel. Met de gloednieuwe app regel je deze handigerds, ook wel Jobbers genoemd, in een handomdraai. Even aanmelden, je adres opgeven en de soort klus aantikken, en de Jobbers die jouw klusje het best kunnen klaren, springen op je scherm. Aan jou wie je kiest! Fijn om te weten, trouwens: alle Jobbers-to be krijgen een persoonlijk gesprek en een screening, zodat Jobado een goede portie kwaliteit op je af kan sturen.

Regel een klusser met korting!
Heb je wel oren naar iemand die op Moederdag die kinderschommel in elkaar komt timmeren? Dat komt mooi uit! Met de kortingscode BABYBYTES krijg je 20% korting op het inhuren van een Jobber. Meld je aan via de Jobado-app via (download 'm HIER (android) of HIER (iTunes)), vind de geschikte Jobber en vul bij betaling de kortingscode in. De code is geldig tot en met 6 juni 2016. Veel plezier met jullie Moederdag samen!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50