Zó zien Disney-prinsessen eruit als ze zwanger zijn

Zó zien Disney-prinsessen eruit als ze zwanger zijn

Disney-prinsessen eindigen altijd in de armen van een knappe prins. Maar hoe ziet hun leven erna eruit? De Russische illustrator Oksana Pashchenko liet haar fantasie de vrije loop en maakte prachtige illustraties van Disney-prinsessen die zwanger zijn.

Op haar Instagram plaatst de illustrator regelmatig haar Disney-illustraties. Niet alleen van de zwangere prinsessen, maar ook als ze eenmaal kinderen hebben samen met hun droomprins.

Lees ook
Lief: Disney-prinsessen fotoshoot met baby's

De kleine zeemeermin

Belle en het Beest

Prinses Jasmine van Aladin

Elsa van Frozen

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Shrimp

    Ben niet super into Disney ( vroeger gekeken) maar is die laatste niet Aurora oftewel Doornroosje ? ergens tussendoor zit wel een Elsa ( foto’s daarna is er een dame die bukt bij een meisje)

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50