YouTuber Dee was pas klaar voor het ouderschap toen ze ‘alles op de rit hadden’

YouTuber Dee was pas klaar voor het ouderschap toen ze ‘alles op de rit hadden’

In het uitzendingskanaal van Dee op Instagram vertelt ze dat ze vaak de vraag kreeg: ‘Wanneer wist jij of je klaar was voor kinderen?’ Ze vertelt over haar eigen ervaring, maar ook is ze van mening dat dat voor iedereen anders aanvoelt.

Kinderwens Dee

Allereerst vertelt ze: “Toen ik en Lars een relatie kregen, hebben we het al snel over onze kinderwens gehad. We hadden geen zin om tijd te steken in een relatie met iemand die een ander pad voor ogen heeft in het leven.” Wat voor haar betekende dat ze eerst hun eerste huisje wilden kopen en verbouwen, en Dee zelf had nog een studie rechten die ze wilde afmaken. Ze vertelt dat ze een soort checklist had voor wanneer ze dacht klaar te zijn voor kinderen, alleen kwam haar dochter Elin wel eerder dan die checklist. Dee moest namelijk nog haar studie rechten afmaken.

Twee jaar wachten

Uiteindelijk biecht ze ook op dat als haar partner Lars na een jaar in hun relatie had gezegd dat hij er klaar voor was dat zij hem waarschijnlijk niet tegen zou hebben gehouden. Uiteindelijk hebben ze pas twee jaar na ‘het gesprek’ hun eerste kindje gekregen. “Na twee miskramen zijn wij pas twee jaar erna ouders geworden en ergens voelt dat ook helemaal oké. Zo blijkt ook maar dan het allemaal niet te plannen valt.”

Reacties volgers

Ze deelt verder de vraag op haar kanaal: “Wanneer voelde jij je klaar om vader/moeder te worden?” De een reageerde dat zij eerder klaar was dan haar vriend, wat ze heel lastig vond. Uiteindelijk met wat geduld was haar vriend er ook klaar voor. Nu hebben zij samen een zoontje van een jaar.

Een ander zegt dat, nadat ze samen met haar vriend een huis had gekocht. Juist eerder kinderen wilden dan gepland. Hun bruiloft was al gepland maar ze wilden toch eerder beginnen. Na eerst een miskraam te hebben gehad, zit ze nu in haar laatste weken van haar zwangerschap.

En weer een ander zegt dat ze samen met haar man allebei sterk het gevoel hadden dat ze klaar waren voor kinderen. Er werd hun helaas verteld dat ze moeilijk zwanger konden worden. Gelukkig hebben ze nu een dochtertje van zes maanden. 

Wanneer had jij het gevoel dat je klaar was om moeder te worden?

Lees ook:

Youtuber Dee weer zwanger! 
De misselijkheidstheorie van Dee

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50