Yolanthe had haar zoontje Xess Xava liever uit de media gehouden

Yolanthe had haar zoontje Xess Xava liever uit de media gehouden

Vrijwel iedereen kent het schattige jongetje Xess Xava. Hij is het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen. Er zijn veel schattige beelden van hem te vinden, wat in eerste instantie helemaal niet de bedoeling was.

Publiciteit

Xess Xava heeft altijd veel aandacht van de media gehad. Vanaf het moment dat hij werd geboren stond hij in de picture. Dit was in eerste instantie helemaal niet de bedoeling van zijn ouders Yo & Wes. Maar de Turkse paparazzi trok zich hier maar weinig van aan. 

Zodra Yolanthe het huis verliet stond de paparazzi voor de deur om foto’s van haar en Xess Xava te schieten. Dit ging er zelfs soms op een agressieve manier aan toe. Om die reden besloot Yolanthe zelf meer foto’s van het schattige mannetje te posten, want dit was de manier om de druk bij de media weg te halen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50