Yolanthe had haar zoontje Xess Xava liever uit de media gehouden

Yolanthe had haar zoontje Xess Xava liever uit de media gehouden

Vrijwel iedereen kent het schattige jongetje Xess Xava. Hij is het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen. Er zijn veel schattige beelden van hem te vinden, wat in eerste instantie helemaal niet de bedoeling was.

Publiciteit

Xess Xava heeft altijd veel aandacht van de media gehad. Vanaf het moment dat hij werd geboren stond hij in de picture. Dit was in eerste instantie helemaal niet de bedoeling van zijn ouders Yo & Wes. Maar de Turkse paparazzi trok zich hier maar weinig van aan. 

Zodra Yolanthe het huis verliet stond de paparazzi voor de deur om foto’s van haar en Xess Xava te schieten. Dit ging er zelfs soms op een agressieve manier aan toe. Om die reden besloot Yolanthe zelf meer foto’s van het schattige mannetje te posten, want dit was de manier om de druk bij de media weg te halen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

 

Inga Stoit is online redacteur bij BabyBytes. In haar vrije tijd doet zij veel aan sporten, koken, yoga en ze is gek op lange wandelingen met haar hondjes. Volg Inga ook op Instagram!

Gerelelateerde artikelen


Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


 • nog-even!

  Haha, Yolanthe leeft van publiciteit.... Zullen we dit verhaal maar met een korreltje zout nemen?

 • Mama-van-meisje

  Tuurlijk. Erg geloofwaardig ook.

 • Pebblish

  Ik zie haar ik weet niet hoe vaak poserend met haar zoon in een of ander (kleding)blad staan. En nu zo'n uitspraak? Of bedoelt ze niet betalende media.

 • MaaikeT2

  Was dit het al? Of ontbreekt er nog een stuk aan dit artikel?

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50