Wow! Een bevalling in een auto in beeld

Wow! Een bevalling in een auto in beeld

Geboortefotografen maken heel wat mee. Zo was geboortefotograaf Paulina Splechta getuige van een bevalling op de achterbank van een auto.

Moeder Paula D’Amore gaf na het opvangen van de eerste weeën dat het de hoogste tijd was om naar het ziekenhuis te gaan. Fotografe Paula had ondertussen al heel wat mooie beelden geschoten tijdens de beginfase van de bevalling, maar op gegeven moment was het dus tijd om naar het ziekenhuis te gaan. Paulina ging in haar eigen auto naar haar ziekenhuis.

Lees ook:
Fotograaf legt bijzondere bevalling in ziekenhuisgang vast

Geen ziekenhuisbevalling

Daar aangekomen sprong ze uit de auto en liep naar de auto van Paula. Tot haar grote verbazing zag ze dat Paula’s echtgenoot, Joe, het hoofdje van het baby’tje in zijn handen had! Ze besefte dat het geen ‘echte’ ziekenhuisbevalling zou worden…

Kalm

Het leek een stresssituatie, maar alles verliep heel kalm. “Iedereen had zijn eigen rol. De doula, Lindsay Ripley, begeleidde en steunde de moeder. De vader hield het hoofdje van de baby vast, Paula doorstond de laatste persweeën om haar kind gezond ter wereld te brengen en het verplegend personeel van het ziekenhuis wist ook precies wat ze moesten doen en hielpen het kind ter wereld en plaatsten de baby op de borst van de moeder.”

De autobevalling in beeld

Bron: PopSugar.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50