Fotograaf legt bijzondere bevalling in ziekenhuisgang vast

Fotograaf legt bijzondere bevalling in ziekenhuisgang vast

Jes Hogan, moeder van zes, deelde onlangs haar verhaal over haar laatste en meest bijzondere bevalling. Deze werd vastgelegd door geboortefotograaf Tammy Karin. Dat leverde unieke beelden op, want de bevalling vond plaats op een onverwachte plek.

Jes vertelt dat de weeën allang waren begonnen, maar dat de bevalling maar niet op gang kwam. Na een paar dagen weeën te hebben opgevangen ging het ineens heel snel. Super snel.

Lees ook:
Prachtige foto's ter herinnering van onverwachte bevalling

'We halen het ziekenhuis niet!'

Jes dacht dat ze het ziekenhuis niet gingen halen en dat ze de baby thuis ter wereld moest brengen. Maar haar echtgenoot, Travis, was goed voorbereid. Hij zette haar in de auto en reed met een noodgang naar het ziekenhuis. Jes belde ondertussen Karin, de fotografe die de geboorte moest vastleggen.

“Toen we vlakbij het ziekenhuis waren, schreeuwde ik dat de baby eraan kwam. Travis toeterde terwijl we aan kwamen rijden en parkeerde de auto bij de eerste hulp.”

In eerste instantie was er niemand in de buurt om te helpen. Inmiddels was de geboortefotografe ook gearriveerd en zag wat een chaos het was. “Ze ging naar de receptie om te zeggen dat ik nu aan het bevallen was, maar blijkbaar kwam de boodschap dat het dringend was niet helemaal goed door.”

'Vang hem op!'

Jes voelde de baby al aan komen. Ik riep: “O God, hij is er. Toen deed ik mijn broek uit, omdat ik voelde dat mijn lichaam de baby er aan het uit drukken was. Ik voelde beneden en ik voelde zijn hoofd in mijn handen. Ik keek naar mijn man en zei: ‘Travis, vang hem op!’ Zonder enig moment te twijfelen deed hij wat ik vroeg. Ik voelde me lichaam als vanzelf de baby er uit duwen.”

Dit gebeurde allemaal op de gang van het ziekenhuis, terwijl Karin ondertussen foto’s maakte. De beelden laten zien hoe het eraan toeging. Uiteindelijk kwamen de verpleegkundigen aan rennen om te helpen. Kleine Max, kwam ter wereld terwijl zijn moeder in de gang van het ziekenhuis op de grond lag.

“Het was de gekste bevalling die ik heb meegemaakt, maar de meest perfecte. Het was helemaal niet wat ik had gepland, maar het gebeurde zonder ingrepen. Ik kreeg een gezonde baby.”

 

Foto's: Little Leapling Photography
Bron: Boredpanda.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50