Winnen: tickets voor de Negenmaandenbeurs

Winnen: tickets voor de Negenmaandenbeurs

Aanstaande en kersverse ouders opgelet: BabyBytes mag 3 x 2 tickets weggeven voor de Negenmaandenbeurs die van 15 tot en met zaterdag 18 februari in RAI Amsterdam plaatsvindt. 

Op zoek naar inspiratie voor de baby-uitzetlijst? Of wil je de nieuwste bakfietsen of kinderwagens uittesten? Of wil je meer informatie over van deskundigen? Dan is de Negenmaandenbeurs een waar walhalla! In maar liefst drie hallen kun je de nieuwste producten uitproberen én kopen voor aantrekkelijke prijzen, inspiratie opdoen en je laten informeren over alles op het gebied van zwangerschap en baby's.

Negenmaandenbeurs

Masterclasses 

Tijdens verschillende masterclasses kun je adviezen krijgen van deskundigen als gynaecologen, lactatiedeskundigen, verloskundigen, slaapcoaches en financiële experts. Maar ook je partner komt aan zijn trekken, want er zijn dit jaar speciale masterclasses gericht op je partner waarin wordt ingegaan op zijn rol tijdens de zwangerschap, bevalling en opvoeding.

Ook voor kleintjes

En heb je al een kleintje? Ook die kan zich dan vermaken tijdens optredens op het podium, zoals Kim-Lian die gaat zingen en voorlezen uit haar boeken, kun je op de foto gaan met Nijntje, Kikker en Dikkie Dik of veilig spelen op het speelplein.

Negenmaandenbeurs

Winnen!

Er is dus genoeg te doen en jij kunt erbij zijn. BabyBytes geeft 3 x 2 tickets weg. Het enige wat je moet doen is een mailtje sturen naar info@babybytes.nl o.v.v. Negenmaandenbeurs.

Lees ook:

Shoppen, advies inwinnen en je laten inspireren op de Negenmaandenbeurs
Vijf dingen van de babyuitzetlijst die ik nooit hebt gebruikt

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50