Winnen: Tante Jet Theeset en Mijn Eerste 100 woordjes

Winnen: Tante Jet Theeset en Mijn Eerste 100 woordjes

Speelgoed waarbij je kind spelenderwijs kan leren dan is toch ideaal! Daarom is het zo leuk dat BabyBytes het nieuwste op het gebied van educatief speelgoed mag weggeven!

Plezier in leren start al op prille leeftijd. Sterker: wat in kleine bolletjes wordt opgeslagen, levert een leven lang profijt en plezier op. Daarom zet speelgoedmerk VTech vol in op interactief leren.

Lees ook:
Waarom zet je kind zijn speelgoed zo graag op een rijtje?

Wat geven we weg?

Wij mogen nu het nieuwste van het nieuwste qua educatief speelgoed weggeven:

5 x Tante Jet Theeset

Een theesetje dat terugpraat, zingt en van elk moment van de dag een feestje maakt. Magisch is Tante Jet Theeset, met een theepot die spreekt en opdrachten geeft, zodra haar deksel wordt gelicht. Het wonderpotje verschiet spontaan van kleur, waarbij de smaakjes in de pot (perzikthee, aardbeienthee, citroenthee, bosbessenthee en appelthee) aan de buitenzijde al zijn af te lezen. Wanneer de theepot kantelt hoor je schenkgeluiden en verschuift de vloeistof. Zo lijkt het of er werkelijk thee wordt ingeschonken, zonder dat het een waterballet wordt.

Het theefeestje bereikt een hoogtepunt als ook de vijf taartpunten geserveerd worden. Op een chique etagère natuurlijk, een beetje high tea heeft klasse. Elke taartpunt heeft een eigen smaak en kleur, passend bij de thee. Zo wordt trakteren helemaal leuk!

De theeset is bedacht en ontwikkeld voor kinderen van 1 tot 4 jaar

5 x Mijn Eerste 100 woordjes

Met het leerboek Mijn Eerste 100 Woordjes leggen kleintjes van 1,5 tot 4 jaar een gezonde basis voor taalontwikkeling. Spelenderwijs leren ze zowel Nederlandse als Engelse betekenissen.

Het is een ontdekkingsreis langs twaalf rijk geïllustreerde pagina’s. Kleurrijk en verrassend, met thema’s over etenswaren, dieren, kleuren, kleding, activiteiten, voertuigen, het menselijk lichaam en nog veel meer.

De flexibele pagina’s bevatten druktoetsen voor optimale interactie en uitleg. In het Nederlands, maar zodra je de taalschakelaar omzet in het Engels.

Winnen?

Wil je kans maken op een Tante Jet Theeset óf op Mijn Eerste 100 Woordjes (je kunt ze dus niet alle twee winnen), laat op Facebook weten waarom jij of iemand anders dit unieke speelgoed moet winnen en of je kans wilt maken op de Tante Jet Theeset of op Mijn Eerste 100 Woordjes.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50