Winnen: badpak of zwemshort voor je baby!

Winnen: badpak of zwemshort voor je baby!

Een zwemluier is ideaal voor je baby op het strand of een dagje bij het zwembad, maar het oog wil ook wat! Hoe leuk is het om je baby een mooi badpakje of een zwemshort aan te doen? Doe mee met onze winactie, want wij mogen zwemkleding weggeven voor de allerkleinsten! 

Supercute introduceert zwemkleding voor baby's. Met een focus op comfort, kwaliteit en stijl, is de badkledinglijn van het merk een must-have voor ouders die op zoek zijn naar praktische en trendy opties voor hun kroost.

Kwalitatieve zwemkleding

Als moeder weet eigenaresse, Colinda Naarden, zelf maar al te goed hoe belangrijk het is om praktische, hoogwaardige en UV-werende zwemkleding te hebben voor je kind. “Toen ik begon met het verkopen van baby- en kinderproducten, kreeg ik al snel positieve reacties van ouders die op zoek waren naar kwalitatieve zwemkleding. Het was voor mij een logische stap om ons aanbod uit te breiden met trendy en veilige badmode.”

Doe mee en win!

Babybytes mag een badpak en een zwemshort weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Mail BabyBytes via info@babybytes.nl o.v.v. 'Zwemkleding baby’ en laat weten waarom je wilt winnen. En heel belangrijk: geef door of je een badpak of zwemshort wilt hebben en in welke maat! 

Deze winactie loopt tot en met woensdag 28 juni 2023.

Lees ook:

Misschien handig om je peuter te leren: overlevingszwemmen
Tip: zonnebrand aanbrengen bij je kind

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50