Welke Nederlandse familievloggers volgen jullie op de voet?

Welke Nederlandse familievloggers volgen jullie op de voet?

Vloggen is hot, vloggen is in, vloggers zijn de idolen van nu. Er zijn zelfs hele families die alles over hun leven op Youtube zetten en die vele volgers hebben en er zelfs van kunnen leven. Wij zijn zo benieuwd: welke Nederlandse familievloggers volgen jullie?

Mijn kinderen zijn al wat ouder en doen niets liever dan Youtube inschakelen op tv, tablet of mobiel om hun favoriete vlogger te volgens. Wie er leuke tv-programma’s presenteren: ze hebben geen idee, want vloggers als Dylan Haegens, Enzo Knol, MeisjeDjamila, Girlsworld Problems, BeautyNezz  zijn hun grote idolen, namen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord, of misschien wel…

Lees ook:
De leukste papavlogs op Babybytes van Jody Bernal

Misschien ben jij wel een fervent volger van leuke familievloggers of mamavloggers? Want die zijn ook behoorlijk in opkomst. Zo las ik onlangs een artikel op een Britse nieuwssite over Britse familievloggers die zo populair zijn dat ze daar behoorlijk rijk van zijn geworden.

Familievloggers The Meldrums

Zo heb je The Meldrums, waarin Rebecca met haar gezin alles laat zien waar ze zich allemaal mee bezighouden. Met ruim 18.000 volgers en nog een ander Youtube-kanaal dat Rebecca heeft, hebben ze een redelijk dik belegde boterham. Soms kijken er wel drie miljoen mensen naar een dagelijks aflevering!

Rebecca geeft toe dat het vloggen behoorlijk verslavend kan zijn, maar dus wel eentje die veel geld oplevert via commerciële samenwerkingen die ze aangaan. Haar man - die een goede baan had bij een oliebedrijf - heeft zelfs begin dit jaar zijn baan kunnen opzeggen om zich fulltime op hun familievlog te storten.

Hoeveel ze precies verdienen is niet bekend, maar volgens Rebecca is het goed genoeg om er goed van te leven.

Familievloggers de SacconeJolys

Dat familievloggen er ook voor kan zorgen dat je rijk van kunt worden, bewijzen de SacconeJolys met meer dan 1,8 miljoen abonnees. Ook zij leggen alles vast wat hun gezin doet. Met hun drie kinderen en zes honden is dat blijkbaar een groot succes. Ook zij willen niet al te veel zeggen over hun inkomsten, maar de man des huizes had een Porsche die door zijn vrouw in de prak werd gereden, de kinderen zitten op een particuliere school en aan hun levensstijl te zien, hebben ze het erg goed.

Nederlandse familievloggers

Ook in Nederland heb je verschillende familievloggers. Zo heb je de Bellinga’s, De Latooys, DaanLiesenKids en De Hummeltjes. Maar er zijn natuurlijk heel veel andere leuke familievloggers en ook mamavloggers in Nederland.

Wij zijn heel benieuwd welke Nederlandse familie- of mamavloggers jij volgt. Laat het ons hieronder weten!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (17) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50