Weer een Boer Zoekt Vrouw-baby op komst!

Weer een Boer Zoekt Vrouw-baby op komst!

Het succesvolle programma Boer zoekt vrouw heeft al voor heel wat liefdesbaby's gezorgd. Er zijn er nu zo'n 106 geboren en er is weer een Boer zoekt vrouw-baby op komst!

Op Instagram maakte boerin Annemiek bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje! Op de foto is ze te zien met babyschoentjes in haar handen en plaatste ze de tekst: “Als alles goed gaat verwachten wij in mei ons eerste kindje! Wij zijn super blij en gelukkig, ook mijn dieren vriendjes kijken er naar uit.”

Verder laat ze weten dat haar zwangerschap tot nu toe goed verloopt en dat alles met haar en de ongeboren baby in orde is.

Grote liefde

Annemiek vond tijdens haar deelname aan Boer zoekt vrouw in 2020 helaas geen liefde over. Maar inmiddels is ze meer dan een jaar samen met haar vriend die ze liever buiten de publiciteit houdt. In deze webserie vertelt Annemiek iets meer over haar grote liefde.

Heel veel Boer zoekt vrouw-baby's

Het programma heeft inmiddels zoveel liefdesbaby's opgeleverd dat presentatrice Yvon Jaspers in 2021 eropuit trok om de Boer zoekt vrouw-baby's op te zoeken in de special Boer zoekt vrouw, 90 spruiten, die je hier kunt bekijken.

Lees ook:

Boer zoekt vrouw-kandidaat Robert wordt vader
Boer zoekt vrouw-deelneemster Steffi weer zwanger

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50