Boer zoekt vrouw kandidaat Robert wordt vader

Boer zoekt vrouw kandidaat Robert wordt vader

Blij babynieuws voor Boer Robert en zijn vriendin Maaike, want het stel is in verwachting van hun eerste kindje! Dit vermeldt het populaire programma op hun website. 

Zo blij 

"We zijn zo blij, dit is waar ik zo op hoopte toen ik me opgaf voor Boer zoekt Vrouw. Het voelt als een groot avontuur en dat gaan we samen aan", vertelt Robert op de website van het KRO-programma. Robert deed mee met Boer zoekt Vrouw in 2021, maar kort daarna verscheen Maaike en de vonken spatten er gelijk vanaf.  

Berichtje 

Maaike stuurde hem een berichtje dat ze geïnteresseerd in hem was en dit viel bij Robert meteen op. "Ik kreeg al wel vaker berichtjes, maar deze viel toch op. Het lag er niet zo dik bovenop dat ze wilde afspreken, waardoor ik juist nieuwsgierig werd." 

Nog niet samenwonen 

Alhoewel het stel nog niet samenwoont, zijn ze druk in voorbereiding voor de komst van de kleine. Volgens de 40-jarige boer is zijn lieve vriendin Maaike druk bezig met de babykamer, het behang en alle mogelijke voorbereidingen die je als aanstaande ouders kan treffen. "De planning is dat dat in mei gaat gebeuren. Maaike is nu druk bezig om het gezellig te maken. Schilderen, behangen, Maaike doet het allemaal zelf. Ze is een echte aanpakker en dat vind ik ook zo leuk aan haar." 

Van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws!

Lees ook

Boer zoekt vrouw-deelneemster Steffi weer zwanger
Oud deelneemster Married at First Sight in verwachting

Bron: Boerzoektvrouw.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50